SOIMII PÎNCOTA

Pîncota, pe gheață: Juniorii nu s-au prezentat duminică, riscul de excludere din campionat e mare!





Existența celor de la Șoimii Pîncota în „gestiunea” italiană este pe cale să se termine. Oricât ar încerca să țină conectată la aparate echipa de seniori, chiar și cu riscul unor umilințe de genul celeia suferite la Suceava (0-14), Angelo Massone a ignorat total campionatul de juniori unde, duminică, „alb-negrii” nu s-au prezentat din nou. Dacă în alte ocazii s-au dus adeverințe sau au pierdut la „masa verde” dând vina pe absența Ambulanței, de această dată pîncotanii nu prea au ce face.Teoretic, comisiile abilitate ar trebui să decidă excluderea din campionatul ligii secunde a Șoimilor Pîncota, „oficialii” clubului având – totuși – drept de recurs timp de cinci zile.

Până una alta, le ședința de azi a Comitetului Executiv al FRF, la capitolul diverse, s-a pomenit de divizionara secundă arădeană, iar Aurel Brașoveanu, reprezentantul formațiilor de Liga 2-a, chiar a avut o scurtă discuție cu Massone la finalul întrunirii de la Casa Fotbalului. Italianul a rămas fixat pe ideea mutării clubului la București sau cel puțin undeva în județul Ilfov, dar asta numai dacă va scăpa, prin minune, de exlcudere în „speța” juniorilor.

FOTO: Marius Șuiu (Monitorul de Suceava)









Un comentariu

  1. postat de userul Vasi in 25 octombrie 2016 at 9:55
    Nu mai bine te muti tu in Italia la tine acasa ca si asa nu ai nici o treaba.Ai reusit sa distrugi si echipa asta iar de juniori ti-ai batut joc destul.Masone deja esti jenant de penibil!!!!!!!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button