Pariuri sportive, gaming și casino

Câștigă cu biletul zilei în fiecare zi doar pe PariuriX.com





Cea mai activă comunitate de pariori din România pune la bătaie premii în valoare de 4500 RON lunar, care pot fi câștigate zilnic de pasionații de la noi din țară care participă în cadrul concursului BILETUL ZILEI. Participarea este complet gratuită, iar cerințele pentru înscriere sunt minime și de bun simț.

Cum funcționează concursul?

Zilnic, autorii celor 3 bilete câștigătoare care au cele mai mari cote vor fi răsplătiți cu câte un premiu în valoare de 50 RON, pe care îl vor primi sub formă de bonus la una dintre cele 3 agenții de pariuri online care sponsorizează concursul. De aceea, toți participanții trebuie să-și deschidă conturi la respectivele case de pariuri pentru a putea încasa premiile.

Nu e deloc greu să câștigi!

Cei 150 RON care pot fi câștigați zilnic nu sunt foarte greu de obținut. Am accesat pagina câștigătorilor din luna septembrie a acestui an și am descoperit că biletul cu cea mai mică cotă care a fost premiat a avut un factor de multiplicare incredibil de mic, și anume 2.53. Iată biletul buclucaș:

pariurix-sportarad-1

 

În celălalt capăt al clasamentului am găsit totuși un bilet de succes care a avut o cotă totală de 81.90:

pariurix-sportarad-2

 

Înscrie-te acum și câștigă cu Biletul Zilei pe site-ul comunității pariorilor din România!

Folosește aceste rețete pentru a-ți mări șansele

pariurix-sportarad-3

 

Odată autentificate pe site, accesând pagina concursului, vei putea vedea topul celor mai jucate 10 ponturi ale zilei respective. Bineînțeles că la prima oră a dimineții este posibil ca acest tabel să nu fie prea relevant, însă după prânz, vei găsi numeroase selecții și acest lucru poate să reprezinte cheia succesului pentru tine.

Analizează-le pe toate și apoi extrage 4 sau 5 dintre cele mai jucate ponturi ale zilei pentru a-ți crea propriul bilet pe care îl vei posta în concurs. Folosind această rețetă, nu numai că economisești timp, dar mai mult cat sigur îți vei și îmbunătăți rata de câștig.

A doua strategie sugerată presupune urmărirea celuilalt concurs de pe site, și anume CONCURSUL DE PRONOSTICURI. Această întrecere este diferită și se bazează numai pe pariuri individuale, iar premiile acordate (6.000 RON pe lună) se distribuite în funcție de clasamentul general de la sfârșitul fiecărei luni.

Dacă ne gândim că acesta este cel mai bine remunerat concurs din țară, ne dăm seama că cei mai buni pariori autohtoni se întrec acolo pentru a câștiga acești bani. Partea bună este că toate ponturile lor sunt publice și le putem consulta înainte de a realiza biletul zilei.

Dacă îți faci bine temele și ai puțin răbdare, sunt sigur că și tu vei câștiga cel puțin un premiu folosind una dintre aceste două rețete. Acum ai totul la îndemână și succesul tău depinde numai de tine! Distracție plăcută și baftă – cât cuprinde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button