SOIMII PÎNCOTA

Și, totuși, Pîncota vrea să se întoarcă la Șiria: Câți jucători mai strânge Massone?





Comisia de Disciplină și Etică s-a exprimat luni în cazul juniorilor Pîncotei. Aceștia au pierdut prin forfait șase dintre meciurile din campionat nedisputate (totalizând și o amendă de 590 de lei), ceea ce nu e totuna cu neprezentările, astfel că echipa de seniori își poate continua activitatea. Sub ce formă se va întâmpla acest lucru e greu de prevăzut, dar cert este că Angelo Massone a sunat adunarea pe weekend.

Din câte se pare, italianul a renunțat la ideea de a mai muta echipa la București și asta pentru că, probabil, nimeni din Capitală sau din jurul ei nu crede în bunele sale intenții. Iar cu banii cash la el, mai greu. În fine, „șoimii” vor să joace la Șiria cu Dacia Unirea Brăila, însă, deocamdată, sunt multe necunoscute pentru meciul programat de Federația Română de Fotbal sâmbătă dimineață.

Înainte de toate, Massone și partenerul său, Salvatore Miccari, și-au cam pierdut credibilitatea până și în fața jucătorilor. Unii dintre ei au făcut deplasarea la Suceava având promisiunea italienilor că vor primi niște bani (se vorbea de 1500 de lei de căciulă), dar, bineînțeles, au rămas cu ochii în soare. Prin urmare, cei doi așa-ziși finanțatori nu mai sunt în postura de a promite, ci chiar ar trebui să-și deschidă buzunarele dacă vor să adune măcar 11, dacă nu 10 jucători, așa cum s-a întâmplat weekendul trecut. Probabil, ei se bazează pe faptul că jucând la Șiria, arădenii vor accepta să intre pe teren în orice condiții atâta timp cât mai bifează un meci de liga secundă, dar, din informațiile noastre, până și această „tentație” s-a risipit.

Despre alte planuri ce includ cazarea fotbaliștilor care domiciliază în alte orașe (și fără care e greu de crezut că vor strânge de o echipă) la Arad măcar cu o noapte înaintea disputei cu brăilenii, sau următoarele meciuri ale juniorilor, nici nu poate fi vorba deocamdată. E și devreme, oarecum. Până sâmbătă mai e destul timp, căci și așa de antrenamente nu se mai pune problema la Pîncota de trei săptămâni bune.

Dacă partida din cadrul etapei a 14-a chiar se va juca, este clar că „șoimii” vor suferi o nouă umilință. Cui îi servește, ce interese mai au italienii ținând în viață acest club bătându-și joc de el? – sunt întrebări ce se rostesc inclusiv pe holurile Casei Fotbalului fără ca nimeni să găsească un răspuns.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button