UTA Arad

Căpitanul UTA-ei II prefaţează duelul de la Deva: „Avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru moral şi încredere”





Două dintre codaşele seriei a IV-a a eşalonului secund îşi dau întâlnire sâmbătă după-amiază, la Deva. De obicei CNS-ul joacă acasă vineri, dar evoluând miercuri contra Mediaşului în Cupa României, a invitat-o pe UTA II cu o zi după. Ambele echipe îşi ling rănile la ce rezultate slabe au avut în ultimul timp, devenii chiar încasând cea mai drastică înfrângere din Cupă (1-7) până acum.

În clasament, „alb-roşii” stau şi mai prost de pe ultima poziţie a clasamentului, intrând – totodată – într-un „malaxor” al înfrângerilor din care pare a nu mai ieşi. „Avem neapărat nevoie de un prim rezultat pozitiv, care să ne dea moral şi încredere. În primul rând, astea ne lipsesc după atâtea eşecuri, mergem cel puţin după un punct la Deva. De pregătit ne pregătim bine, antrenorii vorbesc des cu noi, încearcă să ne ridice de la pământ, doar că trebuie să demonstrăm pe teren ceea ce putem şi ar fi timpul să se întâmple acest lucru chiar sâmbătă”, a precizat Erich Wild, căpitanul UTA-ei II şi cel mai experimentat jucător al echipei la cei 22 de ani pe care îi împlineşte pe 17 noiembrie.

Cristi Păcurar şi Dan Oprescu nu au nicio indisponibiltate pentru meciul de sâmbătă (ora 15), urmând – probabil – să primească şi două întăriri de la prima echipă ce este şi ea în formulă completă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button