UTA Academie

Livetext: UTA II – Lunca Teuz Cermei 0-0, final





Etapa a zecea a Ligii a 3-a la fotbal e deschisă de ultimul derby arădean al anului. La Șiria, pe arena „Otto Greffner” se întâlnesc ocupantele ultimului loc, respectiv formația de poziția a 8-a.

Formații oficiale:

UTA II: Mara – Costin, Celea, Wild, Copaci – Gîrbiță, Dobrean – Stahl, Vlad, Ungurianu – Covaci. Pe bancă: Mureșan – Ghergar, Coadă, Ignea, Lazăr, Tarcea, Brăniștean.

Cermei: Fl. Rusu – Popa, Petrache, Calvin, Suslak – Coșa, Cotoc, Diarra, Aldan – Sălăjan, Bulza. Pe bancă: Koromi – Fl. Brîndușe, V. Brîndușe, Vereș, Morar.

Arbitri: Zoltan  Szekely – Gheorghe Tarba, Cristian Mureșan (toți din Baia Mare)

Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Vasile Rad (Arad)

 

FOTO: UTA Media Design

4 comentarii

  1. S-a dovedit ca am avut dreptate si Cermeiul a intrat in criza ,chiar daca astazi a obtinut un punct in deplasare nu este mare lucru ,au jucat cu ultima clasata si chiar si asa am inteles ca ERA chiar la un pas de a pierde! Ma ingrijoreaza evolutia echipei de la poalele Codrului Moma si viziune conducerii, care nu reactioneaza prompt ,mai mult echipa a -2-a a pierdut din nou, este drept mai onorabil la Zabrani 3-1! ,infrangerea este si ramane infrangere, iar echipa mare merge din ce in ce mai rau ,fiind o candidata sigura la retrogradare si cand te gandesti ca nu cu mult in urma presedintele dadea interviuri cu Samadaii si se fotografia cu clasamentul! Poate si comentariile mele sa stimuleze echipa sa revina la nivelul de la inceputul campionatului sau poate vor irita si mai mult conducerea, care se gandeste la cu totul alceva decat la fotbal! Poate ca atata se poate si nu ar fi rau daca cu adevarat la Cermei sa debuteze adevaratii samadai! BAFTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button