UTA Academie

Oprescu: „Am făcut un meci mai bun decât Cermeiul, dar am păcătuit la finalizare”





După exact opt etape, UTA II a mișcat din nou clasamentul în seria a IV-a a Ligii a 3-a. A făcut-o doar cu un punct obținut în compania unei alte formații arădene, Lunca Teuz Cermei.

La final, unul dintre tehnicienii „satelitului” utist și-a exprimat mulțumirea față de jocul echipei sale. „Chiar dacă nu am câștigat, îmbucurător este că, totuși, jocul nostru este în creștere. Din punctul nostru de vedere, am făcut un meci mai bun decât adversarii de azi. Am avut și mai multe ocazii clare de poartă, dar, din păcate, am păcătuit la finalizare. Pe de altă parte, asupra calității partidei și-a pus amprenta și starea terenului ce astăzi a fost destul de grea. Important mai e și faptul că după ultimele meciuri nu am primit gol și am și reușit să ne creăm destule ocazii pe joc și construcție, dominându-ne la un moment dat adversarul, la fel cum am făcut-o și etapa trecută la Deva. pe acest teren greu, iar multe dintre ele venind pe joc, pe construcție. Repet, însă, nu punctele sunt prioritare pentru noi, ci jocul. Adică suntem realiști și știm și noi ce putem scoate etapă de etapă”, a punctat Dan Oprescu.   

Rugat să comenteze observația lui Laurențiu Roșu cu privire la utilizarea unor jucători pe alte posturi decât cele de bază, tehnicianul a adăugat: „Acesta este lotul echipei noastre, uneori suntem nevoiți să folosim jucătorii pe care îi avem la dispoziție și pe alte posturi față de cele pe care joacă de obicei. Dar nici departe nu au fost de posturile obișnuite. Cert este că azi ne-a lipsit puțin și atacantul de careu, deși Covaci s-a zbătut mult pe postul acela”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button