National SebisUTA Academie

S-au ars în prelugiri: Millenium Giarmata – Național Sebiș 2-1





După trei succese consecutive ce au readus-o pe primul loc în clasamentul seriei a 4-a a Ligii a 3-a, Sebișul nu ar fi crezut că se poate încurca în „fieful” unei formații din partea inferioară a clasamentului. Giarmata, însă, și-a urmărit scopul, a stat destul de bine în teren, dar a și profitat de câteva ratări importante a adversarilor.

Elevii ex.-ului Cojocaru au început mizerabil meciul, cu o ocazie mare pentru Călin și golul de 1-0 semnat Codrea.  În minutul 4, înaltul „închizător” a reluat cu capul din 6 metri un corner bătut de pe dreapta. Mihuța a expediat primul șut pe poarta lui Rusu, din lovitură liberă, dar goalkeeperul gazdelor a respins spectaculos. S-a jucat destul de deschis în prima parte, iar Basic a evitat golul de 2-0 după reluarea  din 12 metri a lui Trifu. Finalul reprizei a aparținut vizitatorilor, însă singura oportunitate clară s-a născut chiar înainte de ultimul fluier. Mihuța  a centrat de pe dreapta, Ion i-a luat fața lui Rusu, dar reluarea cu capul s-a dus pe lângă.

Ca și în prima parte, timișenii au început mai bine, iar Trifu a trimis cu latul peste poartă din centrarea lui Ciobănică. După minutul 50, „alb-albaștrii” au pus cu adevărat presiune pe poarta adversă. Săulescu a nimerit numai bara din 9 metri, iar apoi Rusu a respins șutul aceluiași fotbalist  și „capul” lui Susan din careul mic. Pe o contră, sebișenii au nimerit transversala prin Corlățeanu și după o nouă ratare a lui Susan a venit și golul de 1-1. Mihuța a executat o lovitură liberă de la 24 de metri, zidul a deviat balonul și l-a păcălit pe Rusu. Era minutul 77 și oaspeții aveau timp să forțeze golul de trei puncte. Au și avut ocazii, prin Rosenblum și mai ales Roman, însă Giarmata a ajuns și mai periculos în careul lui Fișteag și, până la urmă, a și câștigat. Popa nu și-a plasat îndeajuns șutul din poziție bună, arbitrul a închis ochii la un duel în careu dintre Stupu și Ghighilicea, dar în al treilea minut de prelungire l-a pedepsit pe același fundaș al Naționalului arătând punctul cu var. Trifu a marcat cu ceva noroc, iar Kovacs a și pus capăt întâlnirii: 2-1, rezultat final.

Formații:

Giarmata: Rusu – Mihăilceanu (46 Ghighilicea), Soare, Maghici, Ciobănică – Corlățeanu (79 M. Olariu), Codrea – F. Olariu, Călin, Stoica (69 Popa) – Trifu.

Sebiș: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Basic (65 Suciu), Siminic – Cârstoiu (75 Fuchs), Avramescu (54 Susan) – Săulescu (82 Roman), Mihuța, Iuga – M. Ion.

Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Gheorghe Tarba (Baia Mare), Nicolae Tătar (Oradea).

Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Călin Orbonaș (Ilia – Hunedoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button