Fotbal feminin

Fotbalistele Aradului – învingătoare în ultima etapă a turului: Piroș Security e vicecampioană de toamnă





Ultima rundă a lui 2016 în fotbalul feminin a fost cu noroc pentru formațiile arădene. Ambele au obținut succese clare, cu mențiunea că elevele lui Gigi Cameniță au tremurat timp de o repriză.

Revenire cu hattrick pentru Dragoș: CS Ineu – Ladies Târgu Mureș 4-1

Pe o suprafață de teren acoperită cu zăpadă, ineuancele nu au avut probleme în fața celor de la Ladies Târgu Mureș. Revenită pe gazon după niște probleme de sănătate, Iza Dragoș a reușit un „hatrick”, stabilind scorul pauzei: 3-0. Scorul reprizei secunde avea să fie egal: 1-1, pentru zărăndance mai punctând Mihăieș. „Partida a fost la discreția noastră, puteam câștiga chiar și mai clar. Până la urmă, important e cheful de joc și punctele, dar și revenirea pe gazon a unor piese importante pentru noi, ca Dragoș sau Cociuba sau Joldeș. Sperăm să ni se reprogrameze și meciul de la Cluj cu Olimpic Star, căci ne punem speranțe și acolo într-un rezultat bun”, a spus Cristian Sculici. Moț – Mogocs, Joldeș (60 Strifler), Covaci, Preală – Mihăieș, Haida, Nicodin (33 Vamanu), Cozac (19 Ancăș) – Cociuba (46 Cristea), Dragoș.

pirossecurity

Pasărea Phoenix răspunde la numele de Olariu: Atletic Drobeta – Piroș Security  2-5

Pe Dunăre, gazdele de la Atletic au profitat de vânt în prima repriză, dar și ratările echipei adverse. A condus cu 2-0 la pauză, însă Piroș Security a avut o cu totul altă față la reluare. Încă odată, Melissa Olariu a urcat la catedră și tabela a suferit importante modificări. Mai întâi, fotbalista crescută de Dorin Peii la Semlac a marcat direct din corner și apoi cu un șut imparabil, cu stângul de la peste 30 de metri. Între reușitele ei s-a strecurat și golul de 2-2 al Andreei Balaș. Golurile siguranței au fost opera lui Danciu și noii achiziții, Valentina Lupei, un câștig important pentru Cameniță. „Deși Drobeta avea 2-0 la pauză, știam că vom reveni după pauză. Fetele au jucat bine și în prima parte, doar că am avut ghinion la finalizare. În repriza a doua am jucat doar în jumătatea lor și, pe lângă cele 5 goluri, am mai ratat și alte ocazii importante. Eu zic că un loc 2 ca echipă nou înființată, în condițiile în care toată lumea ne vedea pe 8 la maniera cum ne-am adunat, adică cu zece zile înainte de debutul campionatului, eu zic că e bine. Mai avem și un meci de Cupă anul acesta, sper să-l onorăm cu brio, după care intrăm într-o binemeritată vacanță”, a menționat antrenorul fetelor în „alb-roșu”.

Meszaroș – Mladin, Liheț, Porcescu, Kolop (Bodnar) – Dobrea, Olariu, Danciu, A. Balaș – Mihăilescu, Lupei a fost „unsprezecele” aliniat de viceliderul Ligii a II-a feminin.

 

 

Un comentariu

  1. bravo fetelor! meritati tot respectul si succes in meciul urmator din cupa ROMANIEI, De ce nu se uita Falca si la aceste fete care merita si duc respect Aradului.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button