UTA Academie

UTA II își împarte efectivul în trei: „Sperăm să nu greșim și să scoatem maxim din fiecare dispută”





A venit și weekendul în care echipa fanion a Aradului dispută patru meciuri oficiale în aceeași zi la distanța de două ore unul de celălalt și toate în afara municipiului. Așa ca să se obișnuiască cu noul statut, anunțat chiar azi de conducerea clubului, care spus-o răspicat că prima echipă nu mai juca în acest an pe „Motorul” și nici pe un alt teren din oraș.

Revenind, să spunem antrenorii UTA-ei II au de gestionat o situație destul de grea. Este clar că Laurențiu Roșu va deplasa la Balotești câțiva fotbaliști cu minute și la Liga a 3-a, cel mai probabil pe Costin, Covaci sau Vlad sau Stahl, aceștia din urmă depinzând de starea de sănătate a lui Strătilă. Lotul ce rămâne trebuie, de asemenea, împărțit în două. Unul, format doar din fotbaliști Under 19 pleacă spre Someșeni pentru a o întâlni pe LPS Satu Mare în Liga Elitelor, în timp ce celălalt rămâne să joace în Liga a 3-a, la Șiria, cu Mama Mia Becicherecul Mic. Dacă mai adăugam și faptul că o echipă trebuie trimisă sâmbătă dimineața și la Ineu (noroc că Sandu Gaica și a sa grupă de 2001 e pe „baricade”), pentru penultima etapă a turului Ligii a IV-a, este evident că Dan Oprescu, Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin trebuie să-și cântărească bine alegerile.

Colac peste pupăză, vor lipsi Iuga și Mandache, ambii având probleme medicale, așa că: „Sper să nu greșim, să facem echipe cât mai echilibrate valoric și numeric și să scoatem maxim din fiecare dispută. Trebuie să ținem cont și de faptul că la Liga a 3-a trebuie să avem neapărat trei fotbaliști Under 19, în condițiile în care la Satu Mare nu putem trimite decât din aceștia. E puțin greu, dar am discutat deja cu colegii mei și ne vom descurca. Toate partidele sunt importante și dificile, dar – parcă – cel mai mult ne-am dori o victorie în Liga a 3-a. Vom avea în față o formație cu destui fotbaliști experimentați, care, în ciuda problemelor de ordin intern din ultimul timp, sunt sigur că vin după puncte la Șiria. Dar, vrem să ne mobilizăm și să obținem o primă și ultimă victorie în acest tur acasă” , a menționat Dan Oprescu.

Formații probabile:

UTA II: Mara – Iova, Celea, Wild, Gîrbiță – Dobrean, Coadă – Stahl, Tarcea, Ungurianu – Ignea.

Becicherecul Mic: Culda – Sturz, Toma, Albert – Radu, Zurbagiu, Rebenciuc, Stancu – Filip, Dumiter – Matiș









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button