Gloria LT Cermei

Aslău: „S-a rupt blestemul, cu toate că am făcut cel mai slab meci”





O fază petrecută spre finalul partidei cu Millenium Giarmata le-a adus celor din Cermei o victorie așteptată de aproape două luni de zile. Formația de pe Teuz nu a făcut un meci prea bun contra timișenilor, dar rezultatul îi spală toate păcatele. „S-a rupt blestemul jocurilor de acasă. Am câștigat astăzi cu o echipă arțăgoasă, cu toate că am făcut cel mai slab meci, mai slab și decât cu Deva. Golul dat de Coșa din centrarea lui Aldan este copie a celui reușit în deplasarea de la Galda și ambele ne-au adus cele trei puncte. Copiii sunt crescuți de UTA, de aceea avem această colaborare, sunt juniori valoroși pe care dacă îi împrumutăm de la clubul fanion și putem să-i creștem și să ne ajute. Sunt un antrenor norocos, am trei juniori mari și lați, ca să zic așa, care nu s-au accidentat și i-am forțat la maxim până acum”, a spus tehnicianul nou promovatei arădene.

Făcând un scurt remember, Aslău Acesta a vorbit și despre viitor. Pe termen scurt și mediu, atingând ușor și subiectul plecărilor lui Varga și Calvin de la echipă. „La Alba Iulia mergem să ducem punct sau puncte, nu avem ce pierde. Sperăm ca această echipă să continue frumos și din iarnă și să fim între echipele bune ale ligii a treia. Rămâne de văzut și cu cine. Ca în viață, mai sunt și plecări și veniri noi, nimeni nu este de neînlocuit. Așa este și în cazul fotbaliștilor și al antrenorilor. Față de alți ani eu zic că acum este o serie mult mai bună, mai valoroasă, sunt echipe din orașe mari, cluburi organizate, finanțate substanțial, cu arii mari de selecție, centre de copii puternice și asta se vede. Și totuși, noi, un club mic, am început foarte bine, cu trei victorii, după care au început problemele. Nu am avut experiența necesară pentru a avea continuitate în rezultate. Am câștigat sau am scos punct la echipe bune, am pierdut cu altele mai modeste. Ăsta este fotbalul, dar ce pot să afirm este că nu am avut un meci în care adversarul să ne domine categoric și să nu facem față la joc”, a adăugat „Zimbrul”.

În numele vestiarului, Alex Nistor a dorit să-i transmită prietenului Raul Stănaia că  și atât el cât și colegii lui îi sunt alături în aceste momente grele, îi împătășesc durerea pierderii mamei dragi și-i transmit sincere condoleanțe.

Leucă: „Meritam un punct”

Giarmata a fost extrem de aproape de încă un rezultat pozitiv cu o echipă arădeană, după ce le-a bătut pe UTA II și Sebiș. Coșa le-a stricat, însă, bilanțul „millenarilor”. „A fost un meci de luptă în care, pe final, la singura acțiune mai periculoasă au dat gol. Meritam, cred eu, un punct, am reușit un joc cât de cât la nivelul adversarului, cu toate că am avut mari absențe. Mă refer la Trifu, Artimon și Domșa, dar și câțiva bolnavi, Corlățean, Stoica, Codrea cu probleme musculare sau cu febră, vărsături. Când am fost toți, am bătut Sebișul. Ultima etapă avem acasă cu Ighiu, sper să putem introduce un prim unsprezece pe măsura adversarului, să punem încă trei puncte la păstrare peste iarnă”, a punctat fostul mijlocaș aflat acum la cîrma echipei.

Urmașul lui Călin Cojocaru la Giarmata a recunoscut că obiectivul echipei în startul sezonului era ceva mai îndrăzneț. „Ne-am propus locurile 1-10, dar suntem în afara obiectivului pentru că, în afară de Casian Maghici, nu avem jucători cu experiență pe lângă grosul lotului, unul tânăr. În iarnă, vrem să aducem 2-3 astfel de jucători, să întărim și poarta, fiindcă nu este normal să stăm într-un singur portar. Chiar și așa, la fiecare meci am fost în joc cum se zice dar după cum se vede, ne cam lipsesc punctele”, a încheiat Leucă.

 

 









2 comentarii

  1. Bravo Asule! Bravo baieti! Sper sa continuati tot asa…. Asule poate facem cumva cu labradoru ala….stii tu ce zic :))))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button