UTA Arad

Calculele lui Roșu: „La Târgoviște meci important, dar nu decisiv. În retur, jucăm acasă cu aproape toate contracanditatele”





La o simplă privire asupra clasamentului ligii secunde, UTA și mai ales Chindia Târgoviște au nevoie ca de aer de trei puncte dacă doresc să țină ritmul cu formațiile din zona promovării. Dar, Laurențiu Roșu aduce în discuție și un alt aspect și anume faptul că: „Mai avem un retur în față, rămân multe puncte în joc, iar noi jucăm acasă cu aproape toate contracandidatele. La Arad vor veni Brașov, Sepsi, Satu Mare și Chindia,  practic mergem doar la Juventus și Mioveni. Avantajul terenului propriu e important în această bătălie. Așadar, la Târgoviște e un meci important, dar nu decisiv. Nici pentru noi, dar nici pentru Chindia”.

Pe de altă parte, antrenorul utist a recunoscut că Juventus, Brașov și Sepsi par ușor favorite în momentul de față. „Par detașate ușor de pluton, însă, repet, totul se joacă. Însă, trebuie să fim atenți la toate aspectele, cum ar fi cartonașele galbene. Avem și noi jucători la limită și, după Târgoviște, urmează o altă deplasare grea pentru noi în prima etapă din retur, la Râmnicu Vâlcea”, a adăugat fostul internațional.

Pentru deplasarea de pe Dâmbovița UTA ar trebui să aibă tot lotul valid, deși sunt mici semne de întrebare în dreptul lui Manea (probleme musculare după Balotești) și Adi Petre (absent la antrenamentul de joi din pricina unei răceli). „Ambii ar trebui să fie apți pentru duminică. Fiindcă nu am jucat în intermediară cu Berceniul, a fost o săptămână normală, în care ne-am antrenat după aceeași metodologie doar la Arad. Vremea ne-a permis să ne antrenăm pe Motorul și la Sânicolaul Mic, nu a mai fost cazul să ne deplasăm în Ungaria”, a mai mărturisit Roșu.

 

15 comentarii

  1. Laurentiule,eu te contrazic spunand ca e un meci decisiv la Chindia,caci de pierdem a lui Oprita si Talnar se indeparteaza si mai tare caci ele nu fac pasi gresiti cum visam noi…!Sepsi e o umplutura ce vor trage pentru brasoveni,iar Satu Mare e balon de sapun !!! Te bazezi pe meciurile din retur ca invingem acasa…dar eu nu te cred ca Brasovul ,,poate ne face,, ca in tur(cand era nagy)…!Lasa teoria cu campionatul e lung,deoarece Chivorchean si Enache nu dorm….si crezi ca UTA bate la Braila ?Sa vedem ce facem la R.Valcea si chiar cu Suceava acasa….!Sa nu visam ca cei cu >pasarea de pe gard…< !Pentru noi,doar UTA conteaza !

    0
    0
    1. De la Oprița ia-ți gandul. Cu alții ne batem noi. Cu bucurestenii nu se bate nimeni, e stabilit deja.

      0
      0
    2. Pai daca tot ce sustineti(ca aspecte negative) se va adeveri, atunci oricum nu mai are importanta ce facem duminica.
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  2. Total de acord cu domnul Roșu…cred că și un egal este bun acolo.Vine pauza, probabil vom face ceva transferuri, iar după pregătirea de iarnă cred că vom arăta mult mai bine.Sunt șanse bune pentru locul 2.

    0
    0
  3. UTA., o sa aiba un meci foarte foarte greu cu Chindia la Targoviste. Chindia au o aparare destul de buna cu jucatori destul de experimentati ,gen Ispas, Vatafu, Patru si un mijloc bunicel,Honciu si Liviu Mihai. Iar in atac, pe Cherchez si Cristi Negut care sunt destul de buni in fata portii. Deci, atentie UTA.,mai ales in aparare sa nu se faca greseli impardonabile. La mijloc, c-am acolo este cheia jocului in aceasta partida, care va stapani mijlocul terenului , acea echipa va avea de castigat. Atentie foarte mare la Cherchez, care este foarte viclean in fata portii si la fel atentie mare pe partea dreapta a terenului ,acolo unde este Patru si unde va trece foarte multe mingii pe la el. Cu alte cuvinte ,acest meci este de 1 x 2 !!! Sper ca UTA.,sa obtina macar un egal la Targoviste daca nu , chiar VICTORIA !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. Rosule !!! Nu mai gandi asa pt. ca acest meci ,da este foarte, foarte important ,aproape decisiv, pt. ca in caz de infrangere,doamne fereste, UTA. se departeaza serios de primele locuri, Chindia la victorie se va apropia la un punct de UTA. si nu mai spun ca Chindia o sa aiba doua meciuri foarte accesibile in cele doua partide din retur,cu Poli. Timis. acasa si la Balotesti iar UTA. va avea doua meciuri foarte grele ,cu Valcea in deplasare si acasa cu Foresta. Deci, Chindia va trece peste noi in clasament si celelalte ,Juventus, Brasov, Sepsi si Olimpia, se v-or indeparta si mai mult facand misiunea UTA.-ei de a promova si mai grea !!! Deci ,du-te la Targoviste cu mentalitatea de invingator pe care trebuie sa le bagi in cap elevilor tai,nu ca sa mai vedem,ca nu este un meci decisiv etc. Pt. ca daca ai astfel de conceptii ,se poate sa pierzi meciul si nu este bine. Eu totusi ,trag mari sperante ca UTA . va scoate un rezultal bun. Atentie Rosule !!! Sa stii ca Targovistenii, v-or juca cu o foarte mare indarjire si dorinta de revansa pt. rezultatele negative in fata UTA.ei !!! Mobilizeaza jucatorii foarte bine in joc !!! Succes si Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! Si bineanteles sa nu va lasati dominati pt. ca atunci sa terminat cu un rezultat pozitiv.

    0
    0
  5. Terenul de joc se prezinta foarte bine si deci v-om vedea un meci frumos !!! Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  6. Parerea mea e ca aceasta declaratie are menirea de a mai reduce presiunea.Ca la trei puncte cred ca toata lumea spera.Nu stiu daca adversarul sau presiunea pe jucatori e mai daunatoare.
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  7. Dar nu este niciun fel de presiune pe baieti daca le spune sa se bata ca niste lei pt. rezultat. Trebuie sa ii motiveze cumva nu !!!

    0
    0
    1. Pai luptatu-i una,iar presiunea pe rezultat si importanta capitala (ca se sfarseste totu’,etc) a meciului e alta.
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  8. Adevarul e ca doar noi suporterii mai credem in promovare, da si noi vedem ca nu sint multe optiuni. Clubul cred ca are alte planuri , campionatul viitor cred ca vor forța promovarea . Părerea mea , vorba lui Vacaroiu !

    0
    0
  9. Nu vad nici un interes al clubului ca echipa sa promoveze.Nu avem echipa ( in special lot),finantarea e doar de la primarie (80%), nu este stadion ( inca vreo 2 ani), scopul sincer declarat al clubului UTA este „sa producem jucatori tineri”. Astia cum se remarca, cum vor pleca, nici echipa asa nu se poate face. Desigur daca vrem ceva trebuie sa aratam ca avem singe in instalatie, in astfel de meciuri , nu doar cu Balotesti si Afumati, Pancota, echipe de umplutura. Nu se poate spune deschis „nu vrem sa promovam” , eu cred ca Rosu, sincer, e singurul care isi doreste acest lucru. O parte din echipa stie ca prima liga este o palarie prea mare, asa ca de ce sa se omoare cu jocul. Sincer vorbind, la Targoviste va fi un meci ca si cel de la Brasov, care a fost pierdut stupid (…ca sa nu spun, chiar ce cred), in final, desigur si cu mare „ajutor” de la fluieras, dar nu numai. UTA ar avea argumente sa nu piarda, ba chiar sa castige, la Targoviste, vom vedea ce va fi, e bine ca UTA se televizeaza mereu, ca vedem si noi. Stim bine ca nu ne putem baza pe jocurile de acasa, fie terenul, fie jocul echipei sint mereu cauze de rezultate neconvingatoare, eventual victorii chinuite. Pentru mine o echipa care vrea sa promoveze bate acasa simplu, cu 2-3-goluri diferemta, bate si afara ( ca juventus), nu ca UTA…

    0
    0
    1. Cosmine , iarasi esti mama Omida 🙂 poate vom pierde , poate vom castiga , important e sa se vada atitudine la baietii, la fel ca si in meciul cu Timisoara …iar comparatiile cu Juventus sunt puerile , echipa joaca 30% pe teren , iar 70% in exteriorul ei , asa ca rezultatele ei ca barem de eficienta ) sunt zero pentru mine .

      0
      0
  10. Stroe, nu fi asa sigur ca UTA. va castiga la Targoviste. Si sincer iti spun ca, si eu mi-as dori foarte mult sa castige in fata Chindiei ,dar tot asa de sincer iti spun ca imi este frica de meciul acesta fiind unul foarte, foarte greu. UTA. la ocaziile pe care o sa le aiba, trebuie sa inscrie neaparat pt. a spera la victorie si sa nu se lase dominata de Chindia. Apararea sa fie atenta la Cherchez ,un jucator imprevizibil in fata portii si la fel celalalt atacant,Cristi Negut ,un atacant speculativ in fata portii. La mijloc, sa ii anihileze pe Liviu Mihai si pe Honciu. Meci de 1 x 2 !!! Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. Sa dea domnul sa asist pe stadion la o VICTORIE frumoasa a UTA.-ei. Succes baieti.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button