UTA Academie

Schimb de „sânge” de la UTA II? Deciziile finale se iau săptămâna viitoare





Dacă prima echipă a UTA-ei își continuă parcursul în eșalonul doi cu două partide destul de complicate, în deplasare la  Râmnicu Vâlcea și acasă, cu Foresta Suceava, „satelitul” și-a terminat treaba în Liga 3-a. A fost o toamnă zbuciumată, cu destule rezultate negative și un ultim loc ce deranjează, deși prioritatea numărul unu a fost rodajul tinerilor fotbaliști și creșterea lor în valoare într-o competiție destul de puternică.

Cert este că stafful tehnic al UTA-ei II, format din Cristi Păcurar, Dan Oprescu, Vasile Sin și Adi Ungur a întocmit deja un raport complet despre cele petrecute în eșalonul trei, o statiscă completă pentru fiecare fotbalist. În funcție de asta, se vor trage concluzii, care, coroborate cu obiectivul echipei pentru retur, vor aduce unele decizii posibil dureroase pentru câțiva fotbaliști.  Este vorba în special despre cei sosți în vară din alte județe și aici îi pomenim pe: Coadă, Gîrbiță, Ungurianu, Ignea, Tarcea, jucători de la care, poate, se aștepta mai mult la 20, 21 de ani. Bineînțeles, un cuvânt de spus va avea și Laurențiu Roșu, care pe unii dintrei ei i-a și primit la antrenamente, fără – însă – să-i rețină niciodată nici măcar în lotul de 18. În discuție ar putea intra chiar și Ghiunghiuș, Wild sau Ghergar, dar, din nou, va conta și strategia pentru la primăvară.

Pe de altă parte, deja există fotbaliști care au fost acontați pentru echipa „satelit” a „Bătrânei Doamne”, cu potențial pentru prima echipă și toți sunt fundași: Dacian Zdrențan (CS Ineu), Bruno Vasiu (ex. Viitorul), ambii făcând parte din generația 1997-1998 a clubului Atletico, dar și Daniel Dan (ex. Șoimii Pîncota). Cu mențiunea că acesta din urmă poate evolua și „închizător”, post pe care a debutat în Liga  a 2-a în 2014. Totodată, pe masa conducerii executive a clubului există deja și o listă de tineri jucători, până în 20 de ani, care ar trebui convinși să accepte un contract cu echipa fanion sau să vină în probe la reluarea pregătirilor în luna ianuarie.

Cert este că UTA II, în variantă Liga a 3-a, se mai antrenează doar mâine, iar lunea viitoare se întoarce la apel. Probabil, cu această ocazie se va anunța numele celor care vor pleca, dacă, repetăm, va fi cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button