UTA Arad

Își amână „Bătrâna Doamnă” ultimul meci al anului? Are nevoie de acceptul Forestei, dar și al televiziunilor





Echipa fanion a Aradului se gândește la modul cel mai serios să-și amâne partida din runda cu numărul 21, a doua a returului ligii secunde. Motivul e simplu, starea gazonului de pe „Motorul” ce ar deschide un fel de negocieri cu Foresta Suceava și Federația Română de Fotbal, ce – probabil – va cere părerea televiziunilor ce produc partida.

Teoretic, moldovenii ar putea accepta să-și amâne vizita în orașul nostru până la primăvară, când vor avea o altă față și, implicit șanse mai mari, să scoată un rezultat pozitiv. Teamul lui Cristi Popovici a câștigat azi, după 6 partide consecutive fără victorie, în fața Unirii Tărlungeni, dar asta nu înseamnă că a depășit criza. Apoi, dacă arădenii vor decide luni să mute confruntarea cu „alb-verzii” din Aradul Nou la Șiria, carele de transmisie vor întâmpina, teoretic, o problemă și asta pentru că nu au mai transmis până acum un meci în direct de pe terenul de la poalele Cetății. Nu înseamnă că nu se vor descurca, dar – parcă – nu s-ar avânta pe un teritoriu necunoscut tocmai în luna decembrie.

Cert este că Laurențiu Roșu a dat de înțeles că șefii săi caută soluții de amânare. „Vom vedea ce se întâmplă în ultima etapă, dacă jucăm sau nu. Dacă va fi să jucăm, ne dorim să încheiem anul cu o victorie”, spunea antrenorul „roș-albilor”, printre altele, pentru uta-arad.ro, site-ul oficial al grupării arădene.

Pe de altă parte, dacă joacă și înving duminica viitoare (ora 11) Foresta, UTA ar profita de o eventuală înfrângere a Brașovului în „fieful” liderului Juventus pentru a ierna pe loc de promovare directă în elită.

FOTO: Marius Șuiu (Monitorul Suceava)

5 comentarii

  1. Nu e bine sa se amane meciul cu Suceava,pentru ca ei sunt intr o perioada slaba si la primavara se pot trezi…Si acum ceva pentru cei care ma atacau uneori ,a am fost militian si prieten cu Dragomir,M.Sandu ,Kasai….si le stiu cam pe toate!Stimati utisti de cateva zile FC Bv are presedinte pe un fost comisar sef (militian si el de Ordine Publica) pe nume Gabriel Florescu ce a lucrat o mica perioada si la BCCO in Alba Iulia si la figura seamana cu I.Craciunescu…!Pacat ca eu locuiesc cu familia in Alba,dar ca utist ruginit de as locui in Arad,voluntar as ajuta UTA ca sa l ,,bat,,pe tinerelul Gabriel Florescu in ,,dale fotbalului,,!Precis sunt si suporteri aradeni cu numele de Nicolae (ca si mine) si le doresc alaturi de UTA noastra sa fie semnalul unui nou inceput(sa urcam de pe locul 3),sa avem parte de un drum presarat cu bucurii,impliniri,sanatate,fericire si succese alaturi de UTA !La Multi Ani,tuturorutistilor patimasi,de Sfantul Nicolae !

    0
    0
  2. Echipa UTA e in forma, Foresta nu, adversarii vor avea o deplasare de cosmar. Logic ar fi ca UTA sa vrea sa joace. Nici in februarie ,martie nu va fi mai bine.

    0
    0
    1. asa este amanarea partidei ar fi o decizie proasta,UTA e pe val si intrarea in primul 11 a lui Stratila SI Burla ar aduce mai multa siguranta in joc si cele 3 puncte ar fi mai usor de obtinut acum cand echipa a inceput sa joace ceva mai elaborat! La primavara va fi la fel insa nu se stie ce mai poate aduce iarna si ptr.suCEveni,care nu prea sunt in apele lor si nemaivorbind ca avem un ascendent moral cu acea victorie din deplasare ! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

      0
      0
  3. Cum sa se amane meciul , acum cand UTA. este pe val !!! Ar fi o mare greseala a conducerii !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button