Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 20-a: Înfrângere de ziua sa pentru ASU Poli. UTA e pe podium și chiar poate schimba treapta după ultima rundă





Ieri

CS Mioveni – Juventus București   1-0

Stancu 44

Azi

Metalul Reșița – Olimpia Satu Mare   4-0

Skraparas (foto) 38, 90, 90+5, Buduroi

Dacia Unirea Brăila – Dunărea Călărași   2-1

C. Neagu 15 (pen.), Roșoagă 38 / Ciocâlteu 78

Foresta Suceava – Unirea Tărlungeni   4-1

Cerlincă 35, Masella 38, Rusu 54 și 85 / G. Mihai 43

Academica Clinceni – Luceafarul Oradea   1-3

Antohi 11 / Arnăutu 31 și 64, Păcurar 71 (pen.)

CSM Râmnicu Vâlcea – UTA  0-1

Copil 73

FC Brașov – Sepsi Sf.Gheorghe 1-1

Poverlovici 13 / Issa 82

Azi

Chindia Târgoviște – ASU Poli Timișoara   2-0 (gruparea „alb-violetă” a împlinit chiar azi 95 de ani de existență)

Cherchez 12, Nisipeanu 63

CS Afumați și CS Balotești stau fiindcă Șoimii Pîncota a fost exclusă din campionat, iar ACS Berceni s-a retras din campionat.

Clasament

clas20

Etapa următoare (10-11 decembrie): ASU Politehnica Timişoara – CSM Râmnicu Vâlcea, CS Baloteşti – Chindia Târgovişte, Unirea Tărlungeni – Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călăraşi – Metalul Reşiţa, CS Afumaţi – Luceafărul Oradea, Juventus Bucureşti – FC Braşov, Olimpia Satu Mare – CS Mioveni, UTA Arad – Foresta Suceava. Academica Clinceni și Sepsi Sfântu Gheorghe stau.









5 comentarii

  1. Cred ca a fost ziua UT-ei ,acesta echipa de traditie a fotbalului romanesc, care creste de la meci la meci si la anul viitor am convingerea ca vom promova spun asta si ptr.ca vad ca vin generatii de fotbalisti talentati si suntem pe val si la Under 17 SI LA UNDER 19 ,producem jucatori care sunt cautati de cluburile mari,pacat ca unii se pierd ptr.ca nu sunt promovati cu curaj de antrenori profesionisti! Aradul merita si va avea cat de curand si un stadion nou si atunci sa vedeti ambianta si spectatori la meciuri,Aradul ducea o foame de fotbal si incurand vom beneficia de toate facilitatile sa vedem o noua echipa mare! HAIDE UTA ,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  2. interesant poate fi sa cistige brasovul la juventus iar uta sa cistige cu suceava astfel diferenta dintre uta si juventus scade la 3puncte

    0
    0
  3. Pt echipa p(u)oli cimicacasoara:vi se potriveste perfect filmul intitulat”Infrinti din naștere” !!!!!

    0
    0
  4. I-a batut Targovistea fara drept de apel . Sa zica mersi Cimusorenii ca au scapat decat cu doua goluri. Dupa Calarasi,cimisorenii au fost cea mai slaba echipa care a venit la Targoviste. Mai are mult pana sa ajunga la nivelul UTA.-ei. La cum joaca, sunt pasibili de retrogradare !!! Daca UTA. bate pe Foresta,are toate sansele de a trece pe locul doi !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button