UTA Arad

UTA – Foresta se dispută conform programului, pe „Motorul”! Arădenii nu vor conta pe Curtuiuș





„Bătrâna Doamnă” are șansa să urce pe loc direct promovabil înainte de intrarea în vacanță. Meciul cu Foresta Suceava se va disputa conform programării Federației, iar dacă Brașovul pierde derby-ul cu Juventus, iar arădenii câștigă duminică, în ultimul meci al anului în liga secundă, vor ierna pe locul 2.

Șefii „roș-albilor” au fost convinși de prognoza meteo să nu mai meargă pe ideea amânării partidei (demers și așa dificil) și mai mult au optat deja pentru arena „Motorul” ca loc de desfășurare a confruntării cu trupa lui Popovici. Al doilea marcator al UTA-ei, Marius Curtuiuș, va absenta pentru că a strâns patru cartonașe galbene, dar Roșu îi va avea din nou la dispoziție pe Strătilă și Burlă.

Iată cum arată tabloul etapei cu numărul 21 a Ligii a II-a:

Vineri, ora 11

CS Afumaţi – Luceafărul Oradea

Sâmbătă, ora 11

ASU Politehnica Timişoara – CSM Râmnicu Vâlcea

CS Baloteşti – Chindia Târgovişte

Unirea Tărlungeni – Dacia Unirea Brăila

Dunărea Călăraşi – Metalul Reşiţa

Juventus Bucureşti – FC Braşov

Olimpia Satu Mare – CS Mioveni, Digi Sport 1, Dolce Sport 1

Duminică, ora 11

UTA Arad – Foresta Suceava, Digi Sport 1, Dolce Sport 1

Sepsi Sfântu Gheorghe și Academica Clinceni stau.

FOTO: Ciprian Petcuț









14 comentarii

  1. Pacat ca, pt. acest meci Curtuius era un jucator important pt. acest meci cu Foresta,dar UTA. are jucatori buni in lot si il va inlocui cu succes si se va descurca. Atentie cu moldovenii care isi va vinde scump pielea la Arad dar Laurentiu Rosu isi va lua toate masurile si va sti ce are de facut pt. ai anihila pe moldoveni pe Motorul. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA . pe ei pe mama lor !!!

    0
    0
  2. Acum sa vedem pe cine va urca Rosu in atac ( stiind clar ca va juca acelasi stil ) langa Petre . Posibil Andor, nu cred ca va risca un un jucator rezerva

    0
    0
    1. Nu e mai in Arad de o perioada buna de timp ( e ocupat cu treburi mai importante la capitala ) , daramite sa vina la meci

      0
      0
  3. PROBLEMA ESTE URMATOAREA: UTA,JUVENTUS COLENTINA BUC PRECUM SI ALTE ECHIPE DIN LIGA 2 FAC SCANDAL LA ANCEPUTUL CAMPIONATULUI IN PRIVINTA MODULUI DE INPARTIRE A BANILOR DIN DREPTURILE DE TELEVIZARE. CE SE INTAMPLA M-AI DEPARTE ESTE INUMAN,CHIAR STRIGATOR LA CER:UTA PRIMESTE COMUNICAT CA DACA NU SE SUPUNE VA FI EXCLUSA DIN CAMPIONAT. SI COLENTINA? IERTATIM VA ROG NU POT SCRIE JUVENTUS ESTE NUMAI UNA SI JOACA LA TORINO.CU STIMA STEFI AR-71-UTA

    0
    0
  4. din pacate cu Colentina se accepta lucrurile astea din cauza ca asa se poate ascunde mizeria care o face aceasta echipa, UTA a fost fortata de toata lumea sa accepte deoarece este cea mai urmarita echipa din B ( se apropie de noi Brasov). Sa nu uitam ca UTA cred ca nu a fost la TV in etapa cu Pancota si maximum in alte 1-2 partide restul tot la TV asa ca e clar de ce am fost amenintati. Colentina este o noua vagauna a mizeriei din fotbalul romanesc incepand de la Chivorchian un membru emerit al cooperativelor si incheind cu cel mai jenant antrenor Oprita un caracter 0. Mie cel mai mult imi place ca in meciurile acestei pseudo echipe transmise la TV in afara de victoria cu noi ( cu marele autogol a lui David) si de „simulacrul” de victorie de la Suceava echipa nu castigat nici un meci neputand fi ajutati pe fata de arbitri iar in meciurile netrasmise echipele adverse jucau cu un om in minus din maxim minutul 25-30, plus un penalti sa fie bine Forza UTA

    0
    0
  5. Daca Digi si Dolce nu televizeaza meciul Colentina cu Brasovul,caci nu doresc unii mafioti sa vedem meciul in direct,eu propun televiziunilor sa filmeze meciul respectiv si apoi sa de a inregistrarea,pentru a vedea ce a fost….Bacaoanul Chivorchean e tare la FRF si nu l uit cum a amenintat UTA ca face contestatie pe ,,Stratila,,(ce s a ispasit pedeapsa in cupa R.la Becicherec)si apoi caci a castigat prin autogolul lui David,Chivo nu a mai platit contestatia,stiind ca n are dreptate.MARI JIGODII SUNT IN FOTBALUL ROMANESC….Pentru mine ca ,,Nicolae,,,doar UTA conteaza !

    0
    0
  6. Pai cum , nu l-ati vazut in cardasie cu Burleanu, unul langa altul facand glume si chicoteau in meciul avut de Cartierul Colentina la Suceava !!! Nu au vrut sa fie televizati pt. ca au o firma tare in spate Supercom si nu vor sa se stie ce se intampla la meciurile lor de acasa. Normal era ca,federatia sa ii oblige sa televizeze meciurile pt. ca asa era OK. ca la toate echipele de liga2a . Cine le-a facut acest favor decat FRF !!!!

    0
    0
  7. 1.Nu toata lumea vrea ca meciul Colentina-Brasov sa fie pe TV. Sint multe interese… practic joaca ( in culise..) si Romica Pascu vs Chivorchian…nu-i asa ?. 2. Cind joaca UTA si scrie pe programul TV suna altcumva decit Afumati sau Rarlungeni, deci e logic ca UTA sa fie data des, in plus, in vest are foarte multi admiratori , desi si telespectatori 3. Meciul cu Foresta sub nici o forma nu trebuie sa se4termine ca si cel cu Timisoara. trebuie sa batem, cu orice pret…,la acest meci trebuie sa participe si echipa & antrenorul,..dar si conducerea. Nu mai vreau sa vad arbitru anti UTA…! Vreau sa vad, in plus ca si conducerea VREA promovarea, nu doar Rosu, spectatorii si o parte din jucatori ( imi asum criticile ce vor veni pentru afirmatia asta)

    0
    0
  8. Am vazut o stire la liga2a ca, F C. Brasovul are probleme cu Finantele Publice !!! Ai avut dreptate Stratila Sorin ca, o sa vezi Nelule, astia de la Brasov o sa aiba probleme cu banii care sunt pe terminate. Ai avut gura aurita !!!

    0
    0
  9. UTA sa-si vada de treaba si in ziua in care romanii isi vom alegie conducatorii ptr.inca 4 ani sa castige si sa ramana pe locul 2,loc ce duce direct in liga1! Falca sa mearga la Bucuresti insa la anul sa termine stadionul si sa vedeti din toamna euforia promovarii o sa duca la mii de abonamente pe viitorul nou stadion ! haide UTA,campioana provinciei!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button