UTA Arad

Terenurile proaste fac victime printre utiști: Polgar s-a accidentat și absentează cu Foresta





Pe lângă Marius Curtuiuș, „Bătrâna Doamnă” va mai avea o problemă de lot pentru ultima dispută oficială a anului. Norbert Polgar a alunecat pe gazonul moale de la „ICRTI” și stafful tehnic ia în calcul și o accidentare mai gravă a fundașului dreapta. „Are o problemă la genunchi, ne-a spus că îl înțeapă ceva. Vom face investigații, poate chiar un RMN. Poate fi orice, menisc, ligamente, sau, în caz fericit, o simplă întindere. În ultimele zile, am încercat să schimbăm puțin ora de începere a antrenamentelor, tocmai pentru a avea parte de terenuri dezghețate. Dar, ceea ce este mai important este ce se va întâmpla la ora meciului cu Foresta. Chiar dacă suprafața de joc nu și-a revenit complet după mocirla de la partida cu Poli, sperăm sp avem condiții cât de cât normale. Am înțeles că în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu vom avea temperaturi cu minus, suntem optimiști în privința stării gazonului”, a menționat Laurențiu Roșu.

Primul diagnostic în cazul lui Polgar este ruptură parțială de ligamente colaterale, așa că, probabil, Alexandru David va fi cel care îi va juca pe banda dreaptă a defensivei utiste. Brașoveanul a intrat destul de bine în meciuri în ultima lună de zile, demonstrând chiar că poate avea un aport mai bun din punct de vedere ofensiv decât concurentul său pe postul de fundaș dreapta. Problemele intervin pe faza defensivă, unde David a greșit decisiv în câteva partide din această toamnă.

Vă reamintim că Marius Curtuiuș e suspendat pentru partida de duminică dimineața, însă la dispoziția lui Roșu revin Burlă și Strătilă, absenți la Râmnicu Vâlcea.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button