Liga a 2-a

Președintele singurei echipe aflate peste UTA în clasamentului ligii secunde – condamnat la închisoare





Gheorghe Chivorchian, fost preşedinte al clubului Poli Timişoara, a fost condamnat la trei ani şi zece luni de închisoare cu executare în dosarul în care clubul de fotbal a fost finanţat ilegal. Decizia a fost luată sâmbătă, 31 decembrie 2016, de către magistraţii Tribunalului Timiş .Chivorchian a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu şi pentru în înscrisuri sub semnătură privată.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi Constantin Ostaficiuc, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Ostaficiuc a primit o condamnare de patru ani şi şase luni de închisoare cu executare. Fostul preşedinte la CJ Timiş a fost acuzat de abuz în serviciu în formă continuată.

Acuzaţiile procurorilor se referă la perioada în care clubul de fotbal Poli Timişoara era finanţat de Marian Iancu. Decizia Tribunalului Timiş nu este defitinivă, ea putând fi contestată cu apel în termen de zece zile de la comunicare la Curtea de Apel Timişoara.

În prezent, Chivorchian este președintele celor de la Juventus București, liderul Ligii a II-a la fotbal, ce are 6 puncte peste UTA, cealaltă echipă situată pe loc de promovare directă în elita fotbalului românesc. Din luna septembrie, fostul secretar general de la Casa Fotbalului e președintele unei comisii ce reprezintă cluburile de liga a doua în relația cu FRF, din care mai face parte și utistul Claudiu Drăgan, dar și Auraș Brașoveanu (Dacia Unirea Brăila), Telu Stancu (CS Mioveni) și  Marcel Ghergu (Chindia Târgoviște).

7 comentarii

  1. De pinalty sechelariu padureanu dragomir sandu am scăpat, ultimele lichele active sunt chivorchian romica Pascu cu talnar cu tot, să dispară și paraziții ăștia și poate atunci fotbalul romanesc mai are o șansa mică de însănătoșire!

    0
    0
    1. Cam dura…”urare”venita de la un „dascal”,mai ales in perioada asta a anului,nu credeti!Cu siguranta ,daca a gresit,trebuie sa plateasca.Pe de alta parte, indiferent de ce anume patesc altii,noi ar trebui sa ne facem treaba.Cu totii cei implicati:Administratie locala, club ,suporteri. In rest,
      Un an nou fericit!
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  2. Fara Chivorchian, Juventus nu o sa mai fie echipa din turul campionatului si UTA. va TRIUMFA in drumul spre liga1 !!!

    0
    0
  3. Zic eu ca nu e bine sa doresti raul cuiva. Mai ales in fotbal, unde toti sefii au cam furat. Chivorchian o fi el condamnat, dar mai are recursul. Chiar si in eventualitatea unui verdict prost, pentru el, tot mai trec 4-6 luni. In plus acolo la Juventus exista investitor serios, iar cu bani poti rezolva orice. Sa ne rugam, ca macar UTA sa poata sa isi conserve locul actual.. In cea mai fericita situatie, cea a promovarii ,vom juca , minim 1 an,zic eu, la Timisoara, chestie de 45 minute de drum, Oradea este si mai depart3 si nu are dotari

    0
    0
  4. Hai că-i bună! “Ai grijă ce le urezi ăstora”! Adică hai să mergem mai departe cu ăștia, groparii fotbalului românesc, că, deh, ei “bagă” bani în fotbal. Și eu îi vreau morți pă ăștia care sunt amintiți mai-sus (mi-i scârbă să le mai scriu și eu numele). Nu doar închiși (ca să se apuce de scris cărți “științifice”), ci chiar morți de-a binelea. Adică, precum Pădureanul Bistriței! Numai așa se va curăța (în adevăratul sens al cuvântului) fotbalul românesc!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button