Stranieri aradeni

Man și-a „recuperat” numărul de la UTA după ce Steaua l-a transferat pe Alibec





FC Steaua a anunţat, joi, prin intermediul site-ului oficial, transferul atacantului Denis Alibec, în vârstă de 26 de ani, de la Astra Giurgiu, pentru care a plătit două milioane de euro. Fostul atacant al lui Inter și Bologna a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Steaua, echipă la care va purta tricoul cu numărul 7.

În prima parte a sezonului, numărul respectiv i-a aparţinut chiar lui Dennis Man. În vară, arădeanul ar fi dorit să-și păstreze numărul de pe tricou avut la UTA, însă Laurenţiu Reghecampf a insistat să ia 7-le legendarului Lăcătuș. Odată cu venirea lui Alibec, lucrurile s-au schimbat și Man va avea din nou 98 pe spate, adică ultimele două cifre ale anului său de naștere.

Vicecampioana României s-a apucat de ieri de treabă, iar Reghecampf  a anunțat deja lotul pe care-l va deplasa în primul cantonament din cele două ce urmează a fi efectuate în Antalya. Printre convocați se află și Man, pe care suporterii „Bătrânei Doamne” sperau să-l vadă din nou în „alb-roșu” până în vară.,  sub formă de împrumut, pentru a pune umărul la o eventuală promovare a teamului lui Roșu în Liga 1.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button