Stranieri aradeni

Arădeanul Man e susținut de Pușcaș: „Dacă e lăsat 4-5 meciuri în atacul Stelei, nu va mai fi scos de acolo 10 ani”





Dennis Man (18 ani) primeşte un vot de încredere de la Marcel Puşcaş, care-l sfătuieşte pe Laurenţiu Regehcampf să nu ezite să-i acorde câteva şanse atacantului de doar 18 ani.

Linia ofensivă a vicecampioanei a avut mult de suferit în prima parte a acestui sezon, dar, chiar şi aşa, Man nu a prins decât opt meciuri în tricoul roş-albastru, reuşind să înscrie un singur gol. Odată cu transferurile lui Alibec şi Gnohere, şansele ca tânărul adus de la UTA să mai prindă un loc de titular devin infime, dar Man nu duce lipsă de susţinători.

Bihoreanul Marcel Puşcaş, fost fotbalist la Steaua, crede în potenţialul arădeanului şi îl îndeamnă pe Reghecampf să mizeze pe Man, pe care-l vede titular multă vreme de acum încolo: „Eu zic că dacă e lăsat 4-5 meciuri în atacul Stelei, Man nu va mai fi scos de acolo 10 ani. Jucătorilor tineri le trebuie un rodaj, pentru că e greu să-l scoţi din echipă pe Alibec”, a fost mesajul transmis de Puşcaş, la Digi Sport.

prosport.ro

FOTO: Viorel Musca









3 comentarii

  1. Cu Ghnoere si Alibec in fata lui, sansele lui Denis Man de a mai prinde echipa devin minime. In acest fel, rar va ma juca, in cupa ligii..poate, ori un fotbalist care nu joaca nu poate progresa. Daca ar avea o minima inspiratie s-ar cere inapoi la UTA, macar 6 luni parerea mea este la Steaua -sau cum se va chema- nu va avea nici o sansa de progres, inaintea lui s-a distrus Iancu (custagiu in prima liga) si multi altii. A ales prost,fara rabdare !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button