UTA Arad

Cordoș, principala țintă a UTA-ei pentru centrul defensivei





Sunt zile calde pentru achizițiile iernii la echipa fanion a Aradului. Directorul sportiv, Claudiu Drăgan, recunoștea că până pe 16 ianuarie, ziua reunirii lotului, Laurențiu Roșu ar trebui să aibă la dispoziție cel puțin doi fotbaliști, un fundaș central și un atacant.

Pentru centrul defensivei, „roș-albii” s-au orientat în special spre Andrei Cordoș. Conducerea UTA-ei i-a și făcut o ofertă fundașului central de 28 de ani, care în tur a apărat culorile prim-divizionarei ASA Târgu Mureș, una dintre echipele cu probleme financiare din Liga 1. Din câte se pare, fotbalistul nu va avea probleme să-și obțină dezlegarea de la formația pregătită din această iarnă de Ilie Stan, iar viceliderul ligii secunde i-a pus deja un contract pe masă. Discuțiile se poartă în special în jurul salariului pe care-l solicită fundașul de 1,92 metri.

Cordoș este un produs al Universității Cluj, grupare cu care a și debutat în Liga 1, după care a mai trecut pe la Frosinone (Italia), FCM Târgu Mureș, FC Vaslui, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu și FC Botoșani.

 

4 comentarii

  1. Cindva, in toiul Revolutiei, Caramitru ii spune : ” Mircea ,fa-te ca lucrezi” ! Asa si conducerea lui UTA arunca , in presa, zilele astea,fumigene, despre posibilii jucatori ce ar trebui adusi de UTA : Constantin. Rus, Herghelegiu, Gavra, Petrescu, etc Acum pe lista apare fundasul Cordos, dar probabil s-a spus deja „pas”. la auzul sumei cerute. Una e sa ii faci o oferta, alta este sa semnezi. Mai este, ceva mai bine de , o saptamana, iar UTA cauta ( se zice) jucatori. Doar ca „cine alege…culege”. Se cam stie ca la UTA conducerea poarta mereu in buzunare…un arici..! Vorbind serios este absolut necesar, ca cei care raspund de UTA sa ne arate ca sint capabili de sarcina ce o au. Cam 3 jucatori , minim la nivelul celor mai buni, din lot,ar trebui ca aerul, dar fara minim doi buni nu avem ce discuta despre….himere. Abia astept un rezultat final,…dar pozitiv. Desi teama este ca vom tot alege, pina vom ramane cu cei mai ieftini.

    0
    0
  2. Ion cate echipe din divizia B cu care ne batem la promovare au anuntat achizitii conform ziarelor si site-urilor de sport nici una. Nu ar fi mai bine sa asteptam un pic sa vedem se concretizeaza ceva sau nu. De exemplu jucatori de la Pandurii si ASA rupti in cur ca nu isi iau bani nu vreau sa coboare in B si daca ar veni la o echipa care isi plateste jucatorii cazul UTA-ei ei vreau tot in A ca vezi doamne salarii mai mari dar au sanse sa nu isi mai vada salariile nici la noile echipe in liga insolventei. Ai dreptate ar fi nevoie de trei jucatori ( parerea mea un fundas central, un atacant, ar fi bine 2 pentru nu a avea surprize cu o eventuala vanzare a lui Petre si un fundas stanga ideal tanar sa ii faca concurenta lui Burla cu toate ca Filaret nu ii rau dar are problema varstei) care sa fie ori de valoarea daca nu mai buni decat cei care ii avem in lot. Forza UTA

    0
    0
  3. Nu contest ceea ce spui, dar iata Juventus il vrea pe ( aradeanul ) Pirtea, daca nu il ia Poli ( Ionut Popa). Si pe la Brasov este „miscare de glezne” pentru transferuri. Cit despre cei de la Pandurii si ASA or vrea ei bani mai multi, dar in ultimile 6 luni nu s-au prea pregatit, rezultatele lor au fost ..penibile, iar , daca pierd si pregatirea asta, nu prea te mai pot ajuta. Cred ca intre tinerii de la UTA se gaseste unul, care sa poata juca fundas stanga ( la concurenta cu Burla, Copaci, parca a si facut-o, si inca bine). Totusi, ai dreptate, Petre poate „zbura” in orice moment, asa ca acolo ne trebuie cam doi oameni, si nu …umplutura. iar in aparare fara un fundas central bun, nu concep sa credem, ca putem promova (vin accidentari, cartonase, eliminari, nu putem sta doar in Gligor si Manea). Nu mai este mult pina incepe pregatirea, si cred ca Rosu si ai lui, ar trebui sa aiba la dispozitie, inca minim 2 oameni buni. Asta daca vrem ceva.

    0
    0
  4. Astea sunt petarde aruncate la presa pt suporteri stam linistiti ca nu vine nimeni pe gratis ca lovele cam nu mai avem

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button