Gloria LT Cermei

Sălăjan dă Cermeiul pe…Qatar…Airways: „O șansă unică, vreau să văd lumea deocamdată”





Chiar dacă Lunca Teuz Cermei e una dintre grupările stabile și paroliste din fotbalul românesc, nu poate concura cu joburile bine plătite din afara fenomenului. Atacantul Alexandru Sălăjan a pus mâna pe un astfel de job, iar divizionarei a treia nu-i rămâne decât să-i ureze baftă în viață.

Chiar astăzi, arădeanul care a mai trecut pe Gloria, UTA, FC Olt sau Șoimii Pîncota (cu aceste ultime trei formații evoluând în Liga 2-a) a fost la interviul final pentru ocuparea unui post de însoțitor de bord. Și nu la orice companie aeriană, ci la una dintre cele mai faimoase din întreaga lume, Qatar Airways. „Mi-am făcut bagajele, iar deseară am avion spre Qatar. Am încheiat verbal conturile cu cei de la Cermei, cărora nu pot decât să le mulțumesc pentru tot. Au fost fair-play față de mine, mi-ar fi plăcut să-i ajut mai mult în tur. Le doresc mult succes, sunt sigur că-și vor îndeplini toate obiectivele și asta pentru că formează un grup unit”, ne-a spus Sălăjan.

La 25 de ani, arădeanul e interesat de o viață mai bună, dar și de aventură. „Nu pot să neg că m-a atras salariul (n.a. fotbalistul va câștiga între 2500 și 3500 de dolari pe lună în funcție de numărul curselor), dar și faptul că o să descopăr locuri noi. E o șansă unică, vreau să văd lumea deocamdată, după care, dacă mai e cazul, s-ar putea să mă mai întorc și la fotbal”, a adăugat puternicul „vârf”.

Alex Sălăjan este al cincilea jucător care se desparte de Lunca Teuz Cermei în acest sezon, după N. Varga, Andrei Purece, Calvin Ali Tolmbaye și, probabil, Adi Popa. În aceste condiții, Mircea Aslău are nevoie întăriri serioase în toate compartimentele.

Nou promovata de pe malul Teuzului ocupă locul 9 (din 14 formații) în seria a IV-a a Ligii a 3-a.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button