Fotbal judetean

Pecica, sensibilă la nevoile Crișului: Marinescu ajunge sub comanda lui Roșca pentru a pune umărul la promovarea în Liga a 3-a





Acum două sezoane, Crișul Chișineu Criș și Progresul Pecica s-au bătut la „baionetă” pentru titlul de campioană în Liga a 4-a și implicit locul de barajul de promovare în Liga a 3-a. Câștig de cauză au avut „galben-albaștrii”, însă Performanța Ighiu le-a pus piedică în drumul spre eșalonul trei.

Raul Marinescu era unul dintre componenții Progresului care au trăit dezamăgirea ratării promovării, dar va avea șansa să încerce din nou în acest an. Conducerea pecicanilor a decis să-i permită mijlocașului de 21 de ani să treacă în culorile liderului neînvins al Ligii a 4-a, acolo unde va lucra din nou cu profesorul său de la Liceul Economic, Mihai Roșca. „Le multumesc celor de la Pecica fiindcă m-au înteles, în special domnului președinte Găvruță. Știa că-mi doresc să ajung să joc din nou în Liga 3-a, iar Criș aș putea avea această șansă din vară. Bineînțeles, vreau să-i mulțumesc și antrenorului Dorel Mutică, care a avut încredere în mine. Îi doresc baftă în continuare, sunt sigur că va face treabă atâta timp cât are la dispoziție jucători buni ce formează un grup unit. Mi-este greu să mă despart de Pecica, dar de acum vreau să am parcurs cât mai bun și să promovez cu Crișul”, ne-a mărturisit fotbalistul crescut de UTA.

Marinescu este cel de-al doilea jucător al Crișului transferat în această iarnă. Conducerea liderului din Liga a 4-a a fost în negocieri avansate și cu un fundașul Tonko, de la FC Zalău și mai este pe urmele lui Asandului, de la Păulișana Păuliș. În schimb, Iosif Covaci, Lucian Todea și Florin Rus, fotbaliști care au făcut parte din lot în tur, sunt deja istorie

Crișul se va reuni pe 23 ianuarie, managerul Dani Cherecheși și președintele Emil Lasc rezolvând deja cantonamentul de iarnă. Acesta se va desfășura între 5 și 11 februarie, având ca și „cartier general” Hotelul „Nicoleta” din stațiunea bihoreană. Totodată, se șiu și adversarii din amicale: Naţional Sebiş (28 ianuarie), Luceafărul Oradea (1 februarie), Unirea Sântana (4 februarie), Ripensia Timişoara (15 februarie și 22 februarie), Ghiroda (18 februarie), CSM Lugoj (25 februarie) și Frontiera Curtici (4 martie). Liderul Ligii a IV-a Arad începe returul pe 11 martie cu o deplasare la Arad, împotriva UTA-ei III.

15 comentarii

  1. Te pastrezi pentru marea performanta la anul si……la multi ani?Acusi termini de papat banii de la primarie,ce te faci atunci?

    0
    0
  2. Gogule stai liniștit nu te agita ca iti face rău . Eu am vorbit serios când am zis ca toată lumea ajuta . Este o mândrie pentru Arad sa mai aiba inca o echipa în liga 3-a indiferent ca se numește Criș Lipova Santana Curtici sau Felnac . Au oameni de calitate au conducători buni de ce sa fim invidioși pe ei . Doar cei ca tine care sunt ghibiți pot gândi asa .

    0
    0
  3. Din spatele tastelor este ușor. Tu știi cine sunt dar eu vb cu un nick….. . De ce nu vi sa discutam despre fotbal de ce nu vi sa stai cu noi sa muncești cu noi sa vezi cum e. Iti spun eu ți-ai schimba gândirea. Ascuns e ușor la munca e mai greu .

    0
    0
  4. Doamne cata invidie are omul asta in el,cum poti sa scri asa ceva la un titlu care nici nu are legatura cu tine!dar el are obiectiv locurile 2-5.bafta la baraj

    0
    0
  5. Raducu vezi care este opinia oamenilor care te cunosc?Una singura,esti frustat de propriile tale „realizari”.La mai mare Radu draga….

    0
    0
  6. Nu ca tin partea cuiva, dar Gogule, opinia „oamenilor” care „sunt” Dani? Realizari nu este cazul sa pui in ghilimele, pentru ca sunt, sau asta te incurca? De ce tot timpul trebuie sa criticam fara substanta? Tu ce ai facut pt Lipova? Te vezi presedinte, antrenor sau ce? Comentariul lui Radu pare deplasat, dar din scris nu reiese intonatia, poate omul vroia sa zica altceva decat ai inteles tu si Dani…doi care il cunoasteti 🙂

    0
    0
  7. Bravo Denis,comentariul e foarte deplasat si cu substrat.Adica e plin de invidie.Cu realizarile,sa o lasam mai usor,acum daca ne laudam tot cu promovarea in liga 4 e cam depasita problema,cele 2 cupe judetene sunt putin daca facem un raport intre bugetele avute de Raducu pe mina in acesti ani de liga 4.Asta e esenta,la asemenea buget pretentiile trebuiau sa fie mult mai mari.In fine, sanatate lui Raducu si multe realizari!!!!P.S. sa nu mai fie rautacios,frustat si atotstiutor,pentru ca dauneaza grav sanatatii.

    0
    0
  8. Denis,sunt doi care au scris si multi care vorbesc in mediile fotbalistice judetene,despre frustarea pe bani multi a lui Raducu.

    0
    0
  9. Gogule, nu vreau sa imi spui ce inseamna in acceptiunea ta termenul de invidie! Hai sa schimbam mai bine tema discutiei. Ce zici de Paris Saint Germain?

    0
    0
  10. Nu intru in polemica cu tine ca nu are sens,nici macar cu Raducu,am aratat ca e frustat si invidios!Sanatate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button