UTA Academie

Asigurată pe faza defensivă prin achizițiile iernii, UTA II a primit doi atacanți în probe în ziua reunirii





La câteva ore după colegii din Liga a 2-a, utiștii de la „satelit” / Under 19 au demarat și ei pregătirile în vederea celor două competiții pe care le au de onorat la primăvară. Este vorba despre returul Ligii a 3-a, dar și ultimele zece runde din seria de Vest a Ligii Elitelor.

În condițiile în care Mara, Copaci, Tarcea, Wild, Stahl, Celea sau Covaci, fotbaliști care au evoluat mai mult la UTA II, și-au reluat antrenamentele sub comanda lui Laurențiu Roșu, iar la Gârbiță, Ignea, Ungurianu și Ghiunghiuș s-a renunțat, Cristian Păcurar, Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin au contat la reunire pe: Mureșan – Iuga, D. Lazăr, Rogojan, Savin, Coadă, Dobrean, Ghergar,  Mandache, Savin, Revesz, Pop, Brăniștean, Vasile, Toma, Mager, Prună, A. Bodri, Curta, Lezeu, Marica, Gabor, Adam, Laza, Zdrențan, Dinculescu, D. Dan, Ungur și Orza.

Ultimii șase fotbaliști reprezintă noutățile din lot, cu mențiunea că fundașii laterali Dacian Zdrențan, Iulius Dinculescu și Dennis Laza (17 ani, produs al Beiușului, aflat la un moment dat și în lotul lui Dinamo), dar și „închizătorul” Daniel Dan sunt rezolvați deja, în timp ce atacanții Grigore Ungur (17 ani – Atletico Madrid București) și Ionuț Orza (20 de ani – Miercurea Ciuc) se află în probe de joc. Primul antrenament al anului a fost bifat și de Victor Prună, unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai generației 1997-1998 de la Atletico Arad, care a avut probleme de sănătate în ultimul timp. În schimb, Iova acuză probleme la gleznă și e scos din circuit pentru săptămânile următoare.

Absenți azi, Cociuba, E. Varga, Roșu, Ciucifara și Al. Lazăr (plus Adam) au o situație specială, în sensul în care ei ar putea împrumutați la formații de ligile trei și patru. Oricum, stafful tehnic al UTA-ei II mai caută întăriri ofensive, dar și un portar.

Jucătorii de la „satelitul” echipei fanion vor efectua zilnic câte un antrenament până pe 4 februarie, când trec la un regim de semicantonament.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button