Fotbal judetean

Crișul și-a luat fost internațional de juniori: Asandului întărește banda stângă a liderului Ligii a IV-a





După Raul Marinescu, Crișul Chișineu Criș s-a mai întărit la capitolul juniori pentru returul Ligii a IV-a. Astăzi, Daniel Cherecheși a depus la Asociația Județeană de Fotbal contractul lui Andy Asandului, fostul echipier al Păulișanei Păuliș.

Născut la Moldova Nouă, fotbalistul a făcut junioratul la Liberty Salonta, unde, printre alții, a fost coleg cu arădeanul George Pirtea și actualul utist, Lezeu. De la vârsta de 15 ani a fost convocat constant la loturile naționale, alături de portarul Fila (ex. Pîncota) și fundașul Tonko, transferul ratat al Crișului din această iarnă.

Asandului (foto dreapta, alături de Fila și Tonko) este fundaș stânga de meserie, dar Dănuț Mițiți l-a folosit și la mijlocul terenului și, uneori, chiar și în atac. Mihai Roșca a avut mici probleme la nivelul benzi stângi, unde l-a pierdut pe juniorul Selejan pentru o gravă accidentare, iar Jude a acuzat și el probleme medicale. „Teoretic, odată cu Asandului, am încheiat campania de achiziții”, anunță Daniel Cherecheși, managerul Crișului.

Fotbalistul de 20 de ani era și în vizorul altor grupări arădene, între care și viceliderul Ligii a IV-a, Șoimii Lipova.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button