Fotbal judetean

Restart și la Socodor cu o singură noutate în lot, „galben-albaștrii” își încarcă bateriile la Arieșeni





Ultima prim divizionară județeană ce a strâns rândurile în această săptămână a fost ACS Socodor. Doar nouă jucători au ajuns la primul antrenament, desfășurat aseară pe terenul din localitate, unul ce ar trebui protejat în lunile de iarnă pentru a rămâne și la primăvară printre cele mai bune din județul Arad.

Antrenorul Tiberiu Darazs a fost înțelegător cu elevii săi pentru această primă întâlnire a anului, dar de marți încolo își dorește o prezență mai mare la ședințele de pregătire. „Ne revedem pe 24 ianuarie, zi decretată liberă, așa că sper să-i am, poate, pe toți jucătorii la dispoziție. Deocamdată, singura noutate certă în lot este portarul Adrian Oală, pe care l-am reactivat după vreo 4-5 ani de pauză. Aveam nevoie după plecarea lui Costea la Cermei. În rest, așteptăm răspunsul final din partea lui Beni Pîslariu, care a revenit în țară. A fost un jucător important pentru Socodor în prima parte a campionatului, sperăm să ne ajute și în retur. În rest, vom mai încerca să aducem un atacant, dar nu va fi nicio problemă dacă nu reușim. Eu zic că la final vom fi pe unul dintre locurile 8-12, sau cel puțin asta ne propunem în retur, spune Darazs.

Socodorul rămâne să se pregătească pe plan local de două ori pe săptămână, legând deja și trei partide de verificare, cu Pilu, Ineu și UTA Under 17, dar urmează și altele. Totodată, weekendul următor, echipa participă la turneul de sală al AJF-ului, la Macea, unde speră să-și ia biletele pentru o finală la care a luat parte anul trecut. În fine, formația de la Graniță are în plan și un minicantonament de iarnă, începând cu data de 20 februarie, la Arieșeni.

Formația prezidată de Petrică Crișan ocupă locul 11 la jumătatea drumului Ligii a IV-a Arad, cu 16 puncte strânse.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button