Minifotbal, futsal

Șimandul aduce la Arad campioana României la futsal în cadrul turului doi al Cupei României





Înscrisă și la nivel seniori în Cupa României de futsal, Șoimii Șimand a produs o mini-surpriză în turul 1 al competiției. Pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria a descins „satelitul” vicecampioanei Informatica Timișoara, formație pe care „portoclaliii” au bătut-o cu 5-3, după „dubla” lui Dani Mărcuș și „tripla” lui Cosmin Petrila. Căpitanul echipei a fost Răzvan Stanciu, fostul portar al UTA-ei, transferat pe ultima sută de metri la Șoimi.

În turul următor, șimăndanii aduc la Arad campioana en-titre la fotbal în sală. Este vorba despre CS City’us Târgu Mureş, meciul urmând să aibă loc pe 15 februarie, după antrenamentul de după-amiază al ICIM-ului. „Suntem conștienți că avem șanse mici să-i batem, dar încercăm să le dăm o replică bună. Totodată, vrem să le arătăm pe viu arădenilor, iubitorilor de fotbal în sală, cum arată o campioană”, a menționat profesorul Dani Mărcuș, „creierul” Șimandului, cel care a înscris în competițiile oficiale și o formație de tineret, la Under 19.

În altă ordine de idei, aventura lui Robert Balogh la Informatica Timișoara a durat doar o săptămână. Fotbalistul de 17 ani nu s-a acomodat pe Bega și a revenit la Șimand.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button