UTA Arad

O formație din Germania, primul adversar al UTA-ei în Spania chiar mâine





Aseară, în două ore, delegația UTA-ei a trecut de la temperaturile cu minus de la Arad, la cele cu mult pe plus de la malul Mării Mediterane, în stațiunea spaniolă, Oliva Nova. După cum era de așteptat, „roș-albii” beneficiază de condiții excelente la Resortul, unde mai sunt cazate acum și FC Slovan Liberec (Cehia), Ferencváros TC (Ungaria) și SK Sturm Graz (Austria). „Bătrâna Doamnă” are propriul ei corp de clădire, cu o sală de mese privată. Sala de forță este dotată corespunzător, iar baza sportivă însumează patru terenuri cu iarbă naturală. Astăzi, s-au antrenat la capacitate maximă și Adili, Copil și Gligor, fotbaliști menajați în amicalul cu Cermeiul din cauza unor ușoare probleme medicale.

Deși Laurențiu Roșu își dorea un prim adversar doar pentru data de 1 sau 2 februarie în cantonamentul din Spania, planul s-a schimbat puțin. Utiștii joacă chiar mâine, de la ora 16, împotriva unei echipe din eșalonul patru german. Este vorba despre SV Steinbach, formație ce ocupă locul trei în Regionalliga Südwest.

Un comentariu

  1. E bine ce ca si-au gasit repede un adversar, chiar daca este divizia 4 , e din Germania, si acolo fotbalul e serios, veti vedea, nu va fi simplu. Dupa 4-5 meciuri amicale, sper ca Rosu va cristaliza o idee de formatie, in care sa implementeze, macar o intrare de nou venit. Stiind ca nu exista nici un ziarist plecat cu UTA, stirile vor veni dinspre club, deci o doza de subiectivism va fi. Nu conteaza, mi-as dori sa nu aud de accidentari, mai ales la jucatorii importanti.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button