UTA Arad

Roșu, după eșecul cu TSV Steinbach: „Nemulțumit de rezultat, vom continua să muncim pentru a corecta greșelile”





UTA a pierdut primul amical din Spania, scor 1-2, împotriva formației germane TSV Steinbach, dar este timp suficient pentru a închega o formulă de echipă cu care să poată lupta pentru promovare.

„A fost primul meci de pregătire din Spania, l-am pierdut, sunt nemulțumit de rezultat dar important e că am folosit două formații complete, am văzut unii jucători și pe alte posturi pe care nu joacă de obicei. Am continuat pe aceeași linie, dar vedem ce se va întâmpla în meciurile următoare. Am dat peste o echipă de liga a patra, bine pregătită, aflată la final de cantonament și care se pregătește să reia campionatul. Vom continua să muncim și să corectăm unele greșeli pe care să nu le mai repetăm pe viitor.” a declarat Laurențiu Roșu pentru uta-arad.ro la finalul confruntării de azi.

 

4 comentarii

  1. S-a pierdut amicalul cu cofetarii nemti,dar d-l Rosu cred c-a vazut lacunele si faptul ca unii nu prea corespund cerintelor ligii a 2-a…De geaba e fortat Mara,dar el nu are fizicul cerut pentru un portar mare,tip Miron,Lung j etc si golurile incasate in C UNDE SUNTEM,,LIDERI,, spune multe…Un fotbalist neamt are si talie buna,caci spre ex Valceanu niciodata nu castiga un duel aerian cu Cordos…!Trebuie amicale si cu Recasul,ca nu avem ce pierde si aflam stadiul de pregatire,E f.dura lupta pentru promovare !Succes in viitor.

    0
    0
  2. Domnule Roșu, încercați dvs să convingeți ciobanul sa îl lase până în vara pe Man , ne-ar ajuta și pe noi, și ar avea și meciuri în picioare..La fcsb nu mai poate prinde echipa după ultimile transferuri și revenirea în echipă a febletei lui pe care îl va forța fiindcă are impresia că îl vinde cu 10 milioane la Tănase mă refer.

    0
    0
  3. Ma uit la reclama lui Fl.Condurateanu cu alifia…pe care Duckadam se da de 3 ori pe maini….si l-as ruga pe Duky ce a primit gol printre craci ,la Ind.Sarmei C Turzii ,de la ciorica Hategan din S.Mare in min.88…!La acel meci a fost utistul Jak si Tataran care mirosea a prunata.,sofer pe autocarul UTA-ei era Pavel,iar delegat era Gherlea Todor…Daca UTA l-a lansat.cum bine stim, l-as ruga pe fostul granicer Duky sa intervina pe langa seful sau Jiji ca sa lase pe Man sa joace in retur la UTA,caci moare rezerva la Star Buc.Poate el l-a directionat pe Valceanu catre UTA,dar la cerintele actuale,nu prea ne ajuta acest mic jucator de statura !Imi inchipui cu duel pentru minge intre Seroni ,spre ex.si Valceanu,cu castigator sigur ,,paluga,,, N DUMITRESCU SI I. REIHARD se uitau daca fotbalistul are talie…Rosule nu uita de iesenii tai.din titlu..!HAI ARADUL,TERMINATI STADIONUL SI APOI VISE MARETE !

    0
    0
  4. Ziceam eu, ca nu va fi simplu cu nemtii, chiar de liga a 4a .In Germania pregatirea fizica se face la sange, nu conteaza liga,selectarea se face SI dupa criterii fizice. Sa nu facem o drama,cit s-a jucat cu o echipa mai omogena i-am condus. Pe final au intrat unii care nu prea au fata de prima echipa. A lipsit-nu stiu de ce – Curtuius. Conteaza si rezultatele amicale, ele arata totusi ceva, dar obiectivul ramane cristalizarea unei echipe, si lipsa accidentarilor. Cum eu nu vad o arena Motorul buna, trebuie ca fizic sa stam mult mai bine. Deocamdata concluzia este clara Liga II si liga II din Romania sint cam la nivelul ligii IV din Germania.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button