UTA Academie

Mager a decis testul UTA-ei Under 19 cu Mailatul





„Garnitura” secundă a „Bătrânei Doamne” și-a împărțit lotul în două astăzi, pentru câte un test înainte de minicantonamentul din perioada de vacanță. Dacă UTA II s-a deplasat peste graniță, la Szeged, UTA Under 19 și-a verificat potențialul cu Voința Mailat.

Fiind vorba despre două echipe foarte tinere, meciul a avut parte de un ritm bun, s-a alergat mult și au existat și ocazii. Cea mai mare a aparținut lui Vasile, care a nimerit bara, dar și Ungur și Mager i-au mai dat de lucru lui Barabaș. De partea cealaltă, Zamfir a avut treabă la lovitra bătută de Morariu, în timp ce Mateucă a fost imprecis la finalizare în două-trei situații.

Tabela avea să se modifice o singură dată, în minutul 58, după ce Mager a șutat plasat, cu pământul de la 14 metri. „Important a fost antrenamentul, angajamentul copiilor și faptul că strâng minute împotriva unui adversar apropiat ca valoare, ce contează pe câțiva seniori ce evoluează demult la nivel județean. La fel de important este și că nu au existat accidentări și asta pentru că ne așteaptă o săptămână cu două antrenamente zilnice”, a spus Adi Ungur, cel care a condus echipa de pe banca UTA-ei Under 19 astăzi. „Un simplu antrenament prin joc în vederea campionatului. Important este ca peste o lună această echipă să fie pregătită de partidele pe puncte”, a spus și Radu George, tehnicianul „alb-verzilor”.

Formații:

UTA Under 19: Zamfir – Pop, Savin, Rogojan, Revezs – A. Bodri, Brănișteanu – Mager, Vasile, Lezeu – Ungur. Au mai jucat: Laza, Curta, Marica, Vasiu.

Mailat: Barabaș – Gabor, Bălă, Al. Lazăr, Ciucifara – Ungureanu, Morariu, Roșu – Ilieș, Mateucă, Cheșa. Au mai jucat: Lazea – Popa, Cernat, Căliman , Verche.

Un comentariu

  1. Atat vreau sa spun felicitari copiiilor de la UTA si portarului de la UTA atat doar SENZATIE copilu ala la varsta lui.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button