Fotbal juniori

Nașul și-a bătut finul în finala Memorialului „Ionuț Leac”. CSȘ și Crișul au completat „careul de ași”





Singurii „stranieri” ai ediției a patra a Memorialului „Ionuț Leac” la fotbal, rezervat copiilor de 9 ani și mai mici, au ajuns în ultimul act. Acolo, însă, CS Leu Giarmata s-a lovit de „stânca” Atletico Arad, care a câștigat într-o manieră clară. De menționat ar mai fi că UTA a aliniat la acest turneu grupa de 2008, pregătită de profesorul Herman și asta pentru că cea de 2007 e plecată la un puternic turneu la Brașov.

Dar, înainte de toate, iată tabloul jocurilor din grupă și ierarhiile ce au rezultat în urma acestora:

Clasamente

Finală într-un singur sens

Apele s-au împărțit clar în „careul de ași”. Atât semifinalele, cât și finala mică s-au jucat într-un singur sens: Atletico Arad – Crișul Chișineu Criș 6-0 și CSȘ Gloria – CS Leu Giarmata 0-4, respectiv Crișul – CSȘ Gloria 0-7 pentru ultimul loc pe podium. Nici ultimul act nu a făcut notă discordantă și asta pentru echipa nașului Adrian Rusu, a surclasat echipa finului Casian Maghici. A fost 5-0 pentru „galben-negrii”, după „dubla” lui Salka, plus reușitele semnate Șiclovan, Burcă și Indreica.

„Chiar dacă nu am fost antrenat de nea’ Ionuț Leac, știu cât de implicat și dedicat a fost activității copiilor și juniorilor din județul nostru. Practic, noi încercăm să-i ducem ideile mai departe, muncind și jucând cât mai multe turnee de acest gen, foarte utile pentru copii la această vârstă.  Trebuie să-i mulțumim și lui Gabi Hărduț și toți cei care-l sprijină în organizarea acestui Memorial pentru că ține aprins spiritul lui nea’ Ionuț”, a spus Adi Rusu, antrenor la Atletico 2007, alături de Adi Petruț.

Felix Pop, Kevin- Zimmermanhn Cotuna, Darius Șiclovan, David Ștef, Luca Indreica, Mario Salka, Alessio Calotă, Vlad Pop, Alexandru Crainic, Daian Tăutan, Mihai Cutaru, Robert Rusu, Darius Burcă e lotul folosit de campioni, iar partenerii acțiunii: C Angelia, Helvetica Milk, Pizza 5 Colţuri, AS Viitorul Arad, UTA Arad PF Nicoraş și DJST Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button