UTA Academie

Oboseala „roș-albilor”, taxată de trupa lui Darazs: UTA Under 19 – AS Socodor 0-1





Șapte fotbaliști care au bifat minute și în testul UTA II cu Lipova,  au intrat pe terenul „Șega” și pentru meciul formației de juniori Elite cu AS Socodor. Oboseala a fost evidentă în tabăra „roș-albilor”, care încheie o săptămână cu două antrenamente zilnice. În schimb, Socodorul avea ceva mai multă prospețime după bifarea a doar 7 antrenamente în acest an.

Amicalul a fost decis de timișoreanul Molcuț, care a reluat spectaculos, cu latul, sub transversală o pasă venită de pe stânga de la D. Ardelean. Era doar jumătatea primei părți, iar ocazii au mai fost destule, doar că tabela nu s-a mai modificat. Campionul ratărilor a fost utistul Vasile, care a ajuns de trei ori în postură de singur cu portarul. „Încheiem cea mai intensă săptămână a pregătirii de iarnă, era normal să nu fim prea lucizi. Chiar și așa, am avut destule ocazii, doar că am ratat excesiv. Sunt mulțumit de cum ne-am prezentat în condițiile date, ne-am atins scopul în acest amical”, a spus Adi Ungur, cel care s-a ocupat de „roș-albi” în testul de azi.

Dincolo, Socodorul a avut destule absențe (Gerheș, Maris, Zekany, Cristea și Purtan), dar cu toate astea a încropit o echipă ce a tranșat amicalul cu tinerii utiști. „Nu e puțin lucru să învingi o echipă cu jucători selecționați, care se pregătesc zilnic, doar că trebuie să recunoaștem că – parcă – i-am prins puțin obosiți. Dar, până la urmă, pe mine m-a interesat antrenamentul și implicarea băieților mei și nu le pot reproșa aproape nimic. Urmează încă o săptămână de antrenamente pe pla local, după care ne mutăm pentru 6 zile de cantonament la Arieșeni”, ne-a mărturisit Tiberiu Darazs, antrenorul celor de la Socodor.

Formații:

UTA Under 19: Zamfir – Pop, Rogojan, Savin, Revesz – A. Bodri, Brănișteanu – Mager, Al. Vasile, Mandache – Țurcanu. Au mai jucat: Laza, Lezeu, Curta, Marica.

Socodor: Virzob – Liker, Pîslariu, Maier, Prescură – Sule – D. Ardelean, Molcuț, Fluieraș, Buia – Bibarț. Au mai jucat: Oală – Miron, S. Mako.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button