UTA Academie

Poli și UTA reeditează finala Cupei României Elite în sferturi





Sorții au vrut ca una dintre semifinalistele ediției 2016-2017 a Cupei României Elite să se decidă în derby-ul Vestului. De altfel, pe 11 martie, Poli și UTA reeditează  finala de anul trecut, când arădenii se impuneau cu 3-2 pe arena „Cetate” din Deva.

În turul precedent al Cupei, „alb-violeții” au trecut cu 4-0 de LPS Satu Mare pe teren propriu, iar acum o întâlnește pe „Bătrâna Doamnă” tot pe Bega. Arădenii s-au impus la penalty-uri (5-4) la Mediaș, cu Mara apărând execuția finală a sibienilor. Câștigătoarea va da piept cu una dintre Poli Iași și CFR Cluj. Finala competiţiei va avea loc în deschiderea finalei Cupei României de seniori, pe 27 mai, cel mai probabil pe Arena Naţională.

Teoretic, „roș-albii” au un ascendent moral în fața adversarilor, atâta timp cât s-au impus și confruntarea de campionat, din toamna anului trecut. A fost Poli – UTA 0-1, prin reușita semnată de Ovidiu Mandache.

În partidele pe puncte, elevii lui Păcurar, Oprescu, Ungur și Sin debutează pe 18 martie, la Târgu Mureș, cu Centrul de Excelență.

FOTO: Viorel Musca









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button