Fotbal judetean

Crișan, bara și…Barabaș: Victoria Zăbrani – Voința Mailat 1-0





Despărțite de 5 puncte în clasamentul Ligii a IV-a, Zăbraniul și Mailatul s-au duelat într-un amical destul de tacticizat, decis de o fază norocoasă. Imediat după pauză, Daniel Crișan, cel mai bun jucător al partidei a șutat spectaculos în transversală, mingea a revenit în teren și din spatele portarului Barabaș a ajuns în plasă.

Același mijlocaș ofensiv al Victoriei a mai avut două execuții asemănătoare, dar Sergiu Barabaș a fost la post. De partea cealaltă, cel mai periculos om al trupei lui Radu George a fost Mateucă. Acesta a avut o „scăriță” pe lângă buturile lui Irimia, dar și câteva șuturi de la distanță destul de periculoase.

De menționat ar mai fi că la Zăbrani a apărut și Romică Corlățeanu, un mijlocaș central care a apărat culorile Giarmatei în Liga 3-a și care e al patrulea timișorean sosit în această iarnă pe Mureș, după Francescu, Ștreango și Filip. „Corlățeanu e tipul de mijlocaș central ce face ambele faze ale jocului, care sută la sută ne va ajuta. Are calitate, poate nu e foarte pregătit, dar mai e timp să-l punem pe picioare. În amicalul de azi, ne-am mișcat destul de bine în fața unui adversar arșăgos, deși au existat și unii jucători de care am fost nemulțumit. Probabil, vom mai și renunța la unul – doi dintre ei”, a menționat Adrian Abrudean, tehncianul Zăbraniului.

Formații:

Zăbrani: Irimia – Ștreango, Francescu, Cati, Topai – Crișan, Corlățean, Boldizsar – Filip, Al. Goldiș, Zele – Stănilă – Rogojinaru, Mereuță, Hanciac, Iorgovan, Olariu, Achim, Apostol.

Mailat: Barabaș – Al. Lazăr, Bălă, Cernat, Ciucifara – Ungureanu, Morariu, R. Caba, S. Popa – Mateucă, Roșu. Au mai jucat: Lazea – Cheșa, Pustan, Lucaci, Căliman, Epure, Al. Crișan.

Arbitri: Alin Deac – Andreea Șușcă, Daniel Bondar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button