Fotbal judetean

Gurahonțul a valorificat avantajul terenului propriu și e ultima finalistă a campionatului județean de fotbal în sală





Cortina peste fazele zonale ale ediției 2017 a campionatului județean de fotbal în sală a căzut în această după-amiază, odată cu turneul din Țara Moților. La Gurahonț, echipa gazdă și-a tăiat partea leului, câștigând tot cu cel puțin trei goluri marcate pe meci. Și de această dată, competiția disputată cea mai mare distanță față de municipiu a avut parte de cel mai numeros public. La fazele finale ale întrecerii s-au adunat în jur de 250 de oameni în sală și au avut ce vedea în special în semifinala pe muchie de cuțit între echipa favorită și Șoimii Șimand.  Dar, să parcurgem desfășurătorul meciurilor din grupe, cu mențiunea că CS Moneasa a „uitat” să mai facă act de prezență:

Clasamente

Nicio șansă pentru bocsigani

În careul de ași al întrecerii sita a cernut așa: Unirea Gurahonț – Șoimii Șimand 3-2 și Național Sebiș – Olimpia Bocsig 2-4.  Finala competiției s-a defășurat într-un singur sens, iar scorul final: 5-1 pentru gazde a reflectat întru totul acest lucru. David Florea (2), Florin Răscărache, Flavis Șandru și Marius Luca au fost autorii golurilor, pentru Olimpia punctând doar Mîneran. Ceilalți componenți ai lotului echipei campioane sunt: Delian Doța, Alexandru Demea, Adin Fărău, Fabian Bogdan, Adrian Gligor, Nicolae Stoian și Flavius Hanc.  „Îi mulțumim lui Andras Mako și întregii conduceri a AJF-ului pentru posibilitatea de a organiza în fiecare an acest turneu la Gurahonț. Lumea din localitate și împrejurimi apreciază acet lucru prin prezența numeroasă în sală, suntem convinși că o parte dintre acești suporteri ai noștri vor veni și la finala de la Arad cu noi. O să încercăm să facem o figură frumoasă și acolo, să ieșim măcar din grupe, deși suntem conștienți că vom întâlni cele mai bune echipe din județ. Dar, jocul nostru de azi, mai ales împotriva uner formații puternice ca Buteni sau Șimand ne dă dreptul să sperăm”, a spus Marius Luca, antrenor și jucător la Unirea Gurahonț.

Interesant este că în buna desfășurare a turneului de la Gurahonț s-au implicat și două reprezentante ale sexului frumos, respectiv primarul Ana Lenuța Moțica și președintele clubului, Florentina Ander. Arbitrii turneului au fost Sebastian Mako și Ciprian Pătroi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button