UTA Arad

Livetext: UTA – FK Dinamo Pancevo 3-0, final





Începând cu ora 13,30, UTA joacă ultimul meci de pregătire înaintea reluării returului Ligii a doua în compania echipei sârbe FC Dinamo Pancevo.
UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Muntean – Copil, Curtuiuș. Rezerve: Mara – Adili, Filaret, Copaci, Tănase, Tarcea, Celea, Vlad, Costin, Stahl, Vîlceanu. Antrenor: Laurențiu Roșu.
FK Dinamo Pancevo: Tomic – Karanfilovski, Dasic, Todoric, Savic, Jankovic, Stojanovski, Skokna, Tosic, Nikolic, Arbutina. Rezerve: Lukovic – Vukovic, Jevtic, Stanovikovic, Janovic, Teofanov, Tejaski, Rakic. Antrenor: Branko Djokic.
Arbitrii: Ionuț Nicoraș – Marius Coroban și Gabriel Hărduț.
 
FOTO: UTA Media Design

9 comentarii

  1. O echipă interesantă a celor din Pancevo. Locul 1 in liga 3, făcând deplasarea la Arad cu o zi inainte. Un test reusit pentru noi, cu o evolutie foarte bună pe partea ofensivă. Mult succes!

    0
    0
  2. Munteanu: o achizitie excelenta, a fost omul meciului in acest amical. Un jucator care cu siguranta ne va ajuta, pare ca e exact achizitia facuta si cand l-am luat pe Andor.
    Adili: Nu prea a jucat cine stie ce, foarte multe mingi date in spate la portar, desi nu era presat de nimeni. Sa speram ca se va integra in joc, ar fi cazul o schimbare a lui Manea din primul 11, dar inca nu e pregatit.
    Vilceanu: Nu a aratat nimic in acest meci, a facut 3-4 atingeri si alea cu pase directa la coechipier. Desi a evoluat 30 de minute, n-am putut sa-mi dau seama.

    0
    0
    1. Mersi Forza UTA. E clar avem un mijloc tare Chindris Tanase Jorza buni toti pe centru iar pe lateral o sa fie o concurenta acerba Andor, Munteanu, Strati si Copil daca mai vine un atacant ca rezerva pt Curtu pt ca Stahl va fi pentru Petre avem o echipa care va fi greu de batut. Victorie la Braila

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button