UTA Arad

Roșu, după repetiția finală cu Pancevo: „Au fost momente în care jocul m-a nemulțumit, dar în linii mari ne-am atins obiectivele în această iarnă”





În ultima confruntare înainte de deplasarea pe puncte, de la Brăila, UTA a trecut cu sec 3-0 de Dinamo Pancevo, o formație ce – probabil – va promova în eșalonul treu din Serbia la finalul actualei stagiuni. Per ansamblu, prestația „roș-albilor” a fost destul de convingătoare, dar: „Au fost momente în care jocul m-a nemulțumit, mai sunt lucruri pe care trebuie să le corectăm. Dar, în linii mari a fost bine, ne-am atins obiectivele în această iarnă. Am făcut o pregătire în condiții bune în Spania și asta a fost benefic pentru echipă. Revenind la meciul de azi, am văzut la lucru aproape toți jucătorii din lot, mai puțin pe Andor, Petre și Barna, cu ușoare probleme medicale, dar și Celea, care era al 21-lea jucător de câmp…Am vrut să dau minute la toată lumea pe un teren cât de cât ok față de acum 3-4 zile când am făcut antrenament aici. Pe lângă goluri, am avut și alte situații bune de a marca,  mai important e că nu s-a accidentat nimeni la acest amical”, a spus Laurențiu Roșu la finalul disputei cu formația din Serbia. Antrenorul arădenior a mai ținut să precizeze că, tutuși, Petre și Andor au făcut separat un antrenament ceva mai ușor azi.

UTA a terminat testul cu Pancevo cu șapte juniori pe teren, dar l-a început doar cu doi și nu trei cât cere regulamentul la nivel de Liga 2-a. Probabil, Roșu se bazează pe recuperarea sută la sută a lui Adi Petre pentru deplasarea de la Brăila, iar atunci a preferat să analizeze atent forma mijlocașilor săi ofensivi, Copil sau Muntean. „Fiind meci amical am vrut să văd unii jucători pe anumite posturi și nu am ținut cont de regula Under 21. Știm că trebuie să jucăm cu 3 sub 21 și  vom vedea la meciul cu Brăila pe cine ne putem baza atunci”, și-a motivat alegerile Roșu.

Și tot legat de opțiuni, s-a putut observa intrarea tardivă pe gazon a lui Polgar, fotbalist care a fost mai tot timpul titular de la depășirea problemei medicale ce a avut la câlcâi. Acum, impresia e că David a recâștigat puțin teren în fața polivalentului fotbalist crescut chiar de UTA. „Polgar a avut și meciuri în care a fost titular și a jucat 60 de minute. Minutele se împart, asta nu înseamnă că Polgar e rezervă. Le-am spus și jucătorilor în pregătire că până înainte de primul meci oficial nu știu cine e titular și cine rezervă. Ținem cont de amicale și antrenamente înainte de a alege formula de joc titulară.  În momentul de față nu știu cu cine joc sigur la Brăila, mai sunt unele lucruri ce se pot schimba”, a adăugat „principalul” utist.

Există și o mică preocupare în ceea ce-l privește pe Bogdan Burlă, care a ieșit șchiopătând puțin în minutul 55 al disputei cu Pancevo. „El a avuto lovitură în Spania și acum s-a lovit în același loc”, a mai explicat Roșu, lăsând să se înțeleagă faptul că fundașul stânga de 20 de ani va fi cu siguranță apt pentru disputa de duminica viitoare.









6 comentarii

  1. Am inteles ca Dinamo Pancevo ar evolua in campionat judetean si ca promoveaza in liga 3-a din Serbia!!!Pe cand un meci cu Kikinda ori Voivodina Novi Sad, nu cu Pancevo.Acest SADAM BAKARI ar fi bine sa stea in Cipru ori in Gana Galilei…!Sa fie adus alt atacant .Peste 6 zile e examenul oficial de la Braila unde trebuie castigat !Hai UTA !

    0
    0
  2. Domnule cum vrei sa te intitulezi, daca erai atent si nu carcotas observa-i ca aceasta echipa „DINAMO PANCEVO”a facut deplasarea in.orasul nostru cu o zi inainte pentru a susține un meci amical desi nu aveau 200km pana la.Arad.Asta după parerea mea denotă seriozitate maxima. Aceasta echipa este.pe locul 1 in liga a-3-a din SERBIA si cred ca multe echipe din liga a-2-a de la România ar tanji la ce ofera aceasta echipa.

    0
    0
    1. D-le Deme Stefan eu zic una si tu bagi alta !Nu ma intereseaza ca Pancevo a venit de sambata la Arad,dar eu am spus ca aceasta echipa e de nivel judetean sarbesc si cum scrie in articol ca e probabil sa acceada in nivelul 3 sarbesc !Daca pricepi eu doream un adversar mai puternic ca sa ne masuram fortele,ca la Braila nu e usor si arbitru poate fi un bucurestean ajutat de un constantean si un pitestean….!Amu,ai inteles !HAI UTA !

      0
      0
  3. Am vazut meciul, s-a castigat net, joc acceptabil,chit ca primul gol a fost din penalty.Ca o concluzie, Rosu nu are limpede, in minte, primul 11. Mi-a placut Muntean, chiar si Adili, sint multe variante pentru cei trei sub 21. Aici , doar Petre, daca e sanatos , si poate Burla sint siguri de titularizare. Pancevo a aratat ca o echipa decenta,dar net sub UTA, ca valoare. Meciul de la Braila este foarte important, un esec , acolo, ne pune in situatie neplacuta, o victorie ne tine in fata Brasovului. Nu vom fi asteptati cu flori, in orasul Braila, in care presedintele Brasoveanu este cu pile mari la FRF. Chiar sint curios ce fluieras va fi trimis. Succes !

    0
    0
  4. Doamne fereste sa pierdem la Braila. Problema este ca presiunea meciului nu este pe braileni care nu au ce pierde, ci pe noi,dar sper ca ROSU sa ii motiveze foarte bine si UTA. sa castige cele trei puncte atat de necesare. FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button