UTA Arad

Se confirmă negocierile UTA-ei cu Bukari: „Rămâne de văzut dacă se ajunge la o înțelegere cu el”





Având un singur atacant de meserie la dispoziție pentru amicalul cu Pancevo, Laurențiu Roșu a modificat puțin formula de joc a echipei sale. Antrenorul „roș-albilor” și-a asumat jocul cu un singur vârf clasic, într-un 4-2-3-1, cu Dumitru Copil, sprijin pe centru pentru Marius Curtuiuș. Apar accidentări, cartonașe și e nevoie deconcurență la echipă. E bine să mai vină cineva în atac”, recunoștea fostul internațional la finalul disputei cu sârbii.

Totodată, Roșu a recunoscut deschiderea negocierilor cu Sadat Bukari, atacantul de 27 de ani care a evoluat timp de trei sezoane la Astra Ploiești. „E una din variante, vedem dacă vine sau nu. Vorbim despre un jucător care din septembrie nu a mai jucat, a făcut-o ultima dată în Cipru, iar acum e în Ghana. Rămâne de văzut dacă se ajunge la o înțelegere cu el sau nu, noi sperăm că se va rezolva și problema atacantului, avem nevoie de asta”, a mai punctat tehnicianul Campioanei Provinciei.

Bukari face parte din rândul fotbaliștilor liberi de contract și poate fi transferat oricând. Pe de altă parte, dacă își doresc să transfere sau împrumute un fotbalist de la o altă formație din țară sau străinătate, clubul UTA mai are la dispoziție doar data de mâine, 20 februarie.









8 comentarii

  1. Decât obositul asta mai bine sa joace Stalh..Ce rost are să-l aduci pe asta ce nu a făcut mare brânză in cipru și să-l tii pe tușă pe un băiat de-al locului și de perspectivă

    0
    0
  2. Chiar dacă nu-i pus la punct cu pregătirea fizică, eu cred că ne poate ajuta după câteva antrenamente…are experiență in prima ligă, este bătăios….așa cum ii, la ora asta incă are o cotă bunicică, 1 milion de euro.

    0
    0
  3. vad tot felul comentarii, ca acest jucator e obosit , dar se uita ca liga a II a este foarte slaba si un jucator cu experienta face fata cu brio indiferent, cand si cat a jucat in ultima vreme, sa nu uitam ca N’doye la 40 de ani a mers la Deva si in cateva jocuri a devenit golgeterul seriei….intr-o lupta in care fiecare detaliu conteaza, nu poti merge pe mana unor tineri care promit, ci trebuie experienta.

    0
    0
    1. De ce sa nu poti merge pe mana unor tineri? Daca nu acum, atunci cand? Daca vom fi in Liga 1 o sa zici ca nu-i poti folosi nici atunci ca e prea ridicat nivelul. Nici cum nu e bine pentru voi. Eu unul sper sa ne bazam si sa dam incredere cat mai mare celor tineri.

      0
      0
    2. Ai nevoie și de tineri și de jucători cu experiență…plus că, dacă confirmă, avem atacant și pentru prima ligă. Ce dracu, nici măcar Barca sau Real n-au foarte mulți jucători in primul 11 din propria pepinieră….Hagi, dacă nu era ajutat de fin, cu acel 5-2, retrograda…este foarte greu să te bazezi numai pe tineri.

      0
      0
  4. Asta e in jucator mare nici antrenamente nu ii trebuie e plin de calitati de acea nici bnu joaca de in an da e bun LA uta LA numar

    0
    0
  5. Pai daca nu a mai jucat de un an de zile, de ce se incurca UTA. cu astfel de jucator platindu-l regeste si nici nu sti cum se va integra in echipa si cat de bun este. Mai bine sa promoveze tinerii de la UTA. ca sunt destui cu talent. Cu ce este mai bun BUKARI care nu a facut multi purici prin Romania cand a juca, decat un jucator roman !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button