Fotbal judetean

I-au prins „în cap” după cantonament: CS Glogovăț – Șoimii Șimand 2-5





„Vladi” și-a făcut eronat calculele, optând pentru un adversar bun în amicalul disputat la 24 de ore de la revenirea din solicitanul cantonament de la Moneasa. Șimadul a taxat oboseala și nervii „roș-albaștrilor” cu un sec 5-2, după ce scorul pauzei era deja 5-0, după „tripla” lui Petrilă (foto) și reușitele lui Berar și a ex-ului Bubuș. Chiar dacă au avut pe teren o echipă foarte tânără, elevii lui Dehelean au câștigat partea secundă prin golurile lui Negrea.

Au fost destule absențe de-o parte și de cealaltă și anume: P. Vîrtaci, Cornea, Neag, Goldiș și noua achiziție, Topac, respectiv: Vaida, C. Ujog, Țigan, Cătană, Mărcuș, Faur și Balogh, dar – până la urmă – antrenamentul a fost util, pe un teren destul de bun pentru perioada în care ne aflăm. „Îmi asum greșeala de a fi ales un adversar puternic imediat după cantonament, deși în partea a doua nu s-a jucat rău. Am avut și destule absențe, s-a mai accidentat și algerianul Ramzi după numai 10 minute, rămânem doar cu mișcarea și lucrurile bune văzute în specia la juniorii noștri. Din momentul în care ne vom recăpăta prospețimea și vom avea tot lotul la dispoziție vom arăta bine”, susține Călin Dehelean, antrenorul celor din Vladimirescu.

De partea cealaltă, „șoimii” demonstrează poftă de gol, mai ales că noutățile din lot au caracter ofensiv, respectiv mijlocașii Covaci, Engelhardt și Rafila și atacantul Bubuș. „Încă nu știm dacă rămân toți cu noi, mai trebuie să-i vedem câteva zile a lucru, să fim siguri că ne ajută, că sunt peste ceea ce avem noi în lot. Despre amicalul de la Vladimirescu, prea multe nu sunt de spus. Știam că ne prindem adversarul puțin obosit și de aceea le-am cerut jucătorilor mei să plimbe mult mingea. I-am enervat puțin și pe acest fond au venit și golurile. În campionat, însă, va fi un cu totul alt meci, deocamdată ne bucurăm de un antrenament bun, desfășurat pe un teren mai bun decât ne așteptam”, a spus și „Jany” Ruska, antrenor și jucător la Șimand.

Formații:

Glogovăț: Cheșa (46 Ciornei) – Danciu, Mariș (76 Botusi), Blănaru (46 Chiș), L. Avram – Ramzi (10 Gain, 76 Chiș), R. Ardelean (46 Ciobanu), Doboș, A. Gornic (76 Covaci) – Negrea, Magdi.

Șimand: Găleancu – D. Ujog, Ruska, Tolan, Malancu – Covaci, A. Engelhardt Rechițan, Berar – Petrilă, Bubuș. Au mai jucat: Cuc, Măcinic, Rafila, Pantea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button