UTA Academie

Vlad a valorificat superioritatea „roș-albilor”: UTA II – CS Oșorhei 2-0





La interval de o săptămână, două dintre divizionarele trei amenințate cu retrogradarea au încrucișat săbiile pentru a doua oară. Dacă săptămâna trecută, UTA II și Oșorheiul au încheiat la egalitate (1-1), de data aceasta arădenii și-au apropiat victoria. Au avut în plus și „arma” Vlad Michel, omul care a decis practic primul meci de fotbal disputat după 16 ani de zile pe arena „Gloria”.

Vlad a avut șansa golului încă din primul minut de joc, dar a amânat prima sa reușită pentru minutul 14. Atunci, mijlocașul de bandă a primit o pasă pe culoar de la Covaci și l-a executat pe Hava. Covaci și Ghergar au irosit alte oportunități bune de gol pentru gazde, care – totuși – s-au distanțat pe tabelă la 12 minute după odihnă. Același Michel Vlad a tras de la marginea careului, mingea a fost ușor deviată, iar goal-keeperul bihorenilor a fost învins.

S-a terminat 2-0, rezultat ce confirmă creșterea în joc a echipei „satelit” a Bătrânei Doamne. „Am avut din nou un joc de posesie bun, dezvoltat în această iarnă pe suprafața sintetică de pe Șega. Pe acest fond au apărut și ocaziile, destul de multe și clare, începem să ne apropiem de nivelul de competiție. Mai avem zece zile pline de pregătire, plus amicalul de la Mako, sperăm să ajungem cât mai pregătiți la meciul de la Timișoara, cu Poli”, a spus Dan Oprescu, ajutat pe banca UTA-ei II de Cristi Păcurar, Adi ungur și Vasile Sin.

Mureșan – Dan (60 Zdrențan), D. Lazăr, Iuga (60 Vasiu), Dinculescu (60 Wild) – Dobrean (70 Brăniștean), Tarcea (60 Coadă) – Ghergar (70 Mandache), Toma (60 Vasile), Vlad – Covaci (60 Țurcanu) a fost echipa utistă aliniată azi împotriva Oșorheiului, ce a replicat cu: Hava (Kiraly, Hyged) – R. Pop, Gal, Mintaș (7 Buz), Lorincz – Ferik, Petricău, Bercea, Cornea – Gergely, Șumălan, plus Tenche, Chișvasi, Chiș Coriolan.









4 comentarii

  1. O intrebare stie cineva de ce nu a jucat Nedelcu este al doilea meci consecutiv al UTA II in care nu joaca pentru ca din declaratiile antrenorilor era dorit fiind considerat atacantul de care UTA II are nevoie cu posibilitati si pentru prima echipa?

    0
    0
  2. Felicitari antrenorilor simpatici Cr.Pacurar si D.Oprescu pentru acest rezultat si unii ….mor de ciuda ca Oprescu are licenta de antrenor PRO.Bafta voua !

    0
    0
  3. Stand in zona, am avut placerea sa vad , de pe faleza, primul meci de fotbal ,pe Gloria, dupa ani multi. Terenul a rezistat acceptabil, desi mai trebuie tavalugit. Meciul a fost antrenant. Sa salutam mementul. PS @cico- din ce stiu la Nedelcu s-a renuntat, se pare ca ar fi costat ceva clubul, care nu l-a mai vrut

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button