Fotbal judetean

Lider, oprit la Vamă în amical: Frontiera Curtici – Crișul Chișineu Criș 1-0





Fiindcă se vo reîntâlni exact în ultima etapă a campionatului, două dintre echipele aflate pe podium și-au dat întâlnire într-un ultim amical al perioadei de pregătire. Dacă pe final de noiembrie, Crișul se impunea fără emoții cu 3-1, azi Curticiul și-a trecut în cont un succes de moral înainte de duelurile pe puncte.

Meciul de la Graniță a fost influențat de vântul puternic, astfel că niciuna dintre combatante nu s-au putut exprima cum și-ar fi dorit, Ocaziile, deși destule de ambele părți, nu au fost valorificate, astfel că penalty-ul primit de gazde la duelul dintre Lavrincsik și R. Varga și transformat de Măgulean, avea să fie decisiv pentru stabilirea câștigătoarei. De menționat că înainte de reușita Frontierei, venită la mijlocul părții secunde, Modan a irosit o oportunitate de singur cu portarul Iacob.

Pentru „vameși” a fost al doilea succes al săptămânii, după cel cu 3-0 (dublă Măgulean și Prică) bifat în compania vecinilor de la Macea, dar Dinu Maghici știe că partidele oficiale sunt cele care contează. „Această victorie cu liderul e bună în special pentru moralul băieților, dar și pentru că am dobândit o atitudine și concentrare superioară față de cea de acum o săptămână, cu Zăbraniul. Meciul de azi a fost în general echilibrat, cu ocazii împărțite și influențat clar de vântul puternic. Mă mai bucur că nu am luat gol în cele două jocuri ale săptămânii, după ce sâmbăta trecută primiserăm patru”, a menționat tehnicianul Curticiului, care nu a putut conta azi pe Liga și Nedea.

Dincolo, pe gazon a revenit după o lună de zile Ciornei, dar a dispărut Lung, care nu se simte prea bine de câteva zile bune. „Nu s-a putut juca normal pe un asemenea vânt, dar rămânem cu antrenamentul și câteva aspecte ce mă ajută pentru alcătuirea echipei în prima etapă. Am încercat doi-trei jucători pe diferite posturi, căci, până la urmă, și pentru asta sunt bune meciurile de verificare. Această înfrângere nu schimbă nimic pentru noi, ne cunoșatem potențialul. Cât despre eficacitatea pregătirii de iarnă vor vorbi meciurile oficiale”, a menționat Mihai Roșca, antrenorul liderului Ligii a 4-a.

Formații:

Curtici: Iacob – Gavriș, Pleșca, Al. Don, Morariu – Parlapan, Avrămuțiu, Crișan, R. Varga – Prică, Măgulean. Au mai jucat: Morar, Hanc, D. Don și Hornea..

Crișul: Mucha – Ciornei (46 Borșa), Lavrincsik, Pavel, Jude (46 Asandului) – Marinescu (65 Turcuș), Teșădan, Jichici, Gâlcă – Al. Mihai Modan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button