UTA Arad

Roșu: „Nu ne așteptam să fie atât de ușor, dar am avut șansa să înscriem repede”





UTA a debutat perfect la Șiria, nedându-le nicio șansă celor de la Metalul Reșița. Operând trei schimbări față „unsprezecele” de la Brăila, Filaret, Copil și Petre, Laurențiu Roșu a obținut reacția de care avea nevoie de la elevii săi într-un moment complicat dat de „dușul rece” de săptămâna trecută, dar și de schimbarea terenului. „Veneam după o înfrângere și aveam mare de nevoie de un rezultat, dar și un joc bun din partea echipei. Sunt bucuros pentru cele trei puncte, ce ne permit să revenim pe locul 2, chiar dacă avem un meci mai mult disputat decât Olimpia și Sepsi. Nu era simplu azi, nici datorită faptului că nu eram obișnuiți să jucăm la Șiria, dar, până la urmă, am jucat bine, iar cei care au fost la stadion cred s-au bucurat de reușitele noastre. Gazonul nu a fost foarte bun, mingea mai sărea din el, dar asta și din vina noastră. Credeam că va ploua azi și nu l-am udat deloc și ne-am pomenit cu o suprafață destul de tare. Le mulțumim, însă, oamenilor de la Șiria, căci s-au străduit să ne creeze cele mai bune condiții, iar organizarea partidei a fost la înălțime. Rămâne de văzut cum vom aborda partidele următoare de aici, sper să fim mai inspirați în ceea ce privește gazonul”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne” la finalul disputei cu reșițenii.

Întrebat dacă se aștepta la o replică mai bună din partea Metalului, Roșu a recunoscut:  „Într-adevăr, nu ne așteptam să fie atât de ușor și asta pentru că am văzut ultimul lor meci amical cu Piteștiul, lider în Liga 3-a și au arătat forță câștigând cu 4-2.  Știam că sunt bine organizați, dar am avut șansa să înscriem repede două goluri. Apoi au apărut și mai multe spații în apărarea lor și ne-am mai creat și alte ocazii pe lângă golurile din repriza a doua. Băieții chiar au jucat bine, și-au respectat sarcinile și am câștigat o partidă foarte importantă pentru noi”.

„Bătrâna Doamnă” are la dispoziție patru zile să-și adune forțele pentru meciul de la Mioveni, unul care nu vine neapărat prea repede pentru tehnicianul arădenilor. „Nu e o problemă atât de mare, ne adaptăm. Chiar dacă ne așteaptă și o deplasare lungă, trebuie să jucăm și încercăm să câștig. Știm că ne așteaptă un gazon bun, deci ne convine”, a mai spus Roșu.

FOTO: Ciprian Petcuț









8 comentarii

  1. Felicitari !!! Incepand cu staful tehnic,organizatorilor care au fost superOK, suporterilor ptr permanenta sustinere a echipei(imi pare rau ca nu am auzit si glasul lui „dascalul”) echipei ptr joc si sprijinul acordat lui PETRE! Sper ca acest jucator sa ajunga o mare valoare(potential are fantastic) NU trebuie vandut lui alde jiji ciobanu sa-si bata joc de el ca si de Man! Inca odata felicitari si astept cu nerabdare VICTORIA DE LA MIOVENI ! Bafta multa !

    0
    0
  2. Din pacate,Petre ne va parasi in vara dar chiar si asa cu toate astea, speram ca, bucuria sa fie foarte mare daca o sa promovam direct pt. ca la baraj,este de discutat . Cu Mioveniul ne asteapta un meci foarte,foarte greu , meci de 1x. Sper sa ma insel , dar este greu la Mioveni !!!.

    0
    0
    1. ce suporter esti tu, zici din start ca vom avea un meci 1x nu e ok omule tu te dai suporter in loc sa zici 2 tu o dai cu 1x. Da e un meci greu dar trebuie sa fim optimisti UTA va bate si va bate pentru ca este mai buna mai valoroasa si vrea promovarea. Halal suporterii!!!

      PS de unde ai tu informatii ca Petre pleaca la vara iti zic eu pustiul viseaza sa joace cu UTA in Liga I asa ca s-ar putea ca la vara sa ai o surpriza

      0
      0
  3. Pelici (Mioveni) a fost la meci ( a stat la cateva scaune de mine) sa stii ca a plecat de la meci ingandurat rau recunoscand ca avem o trupa greu de oprit.

    0
    0
  4. Da CICO sunt optimist dar si realist !!! Bineanteles ca vreau sa castige UTA. dar oricat de utist sant eu totusi sunt realist si asa vad eu lucrurile ca, jucand acasa la Mioveni, ei au prima sansa ,pt. ca au jucatori experimentati si deci ,este o nuca tare pt. UTA. Eu sunt ponderat si ma multumesc si cu un egal !!! Deci m-ai inteles gresit ca eu nu vreau 2 solist, eu vreau acest lucru si sa dea dumnezeu sa fie asa dar, iti mai spun inca odata ca este foarte greu !!! Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Mioveni cu ce e mai experimentata in acest moment ca si UTA in afara de Ayza si Nastasie ce jucatori a lu Mioveni sunt peste jucatorii de la UTA ca experienta „”pe bune””. Nelu UTA in acest moment ca echipa este ca experienta mult peste Mioveni si UTA mai are un plus antrenorul echipei Pelici cu toata experienta lui stie un joc o echipa care se apara supra aglomerat iar daca ia gol revine greu in joc si daca Calarasi care sa fim realisti e mult sub UTA in acest moment a dominato meritand victoria cred ca si UTA are sanse sa o bata pe Mioveni.

      0
      0
  5. Ei atunci asa sa fie ca tine ,sa dea domnul si UTA. sa castige lejer la Mioveni pt. ca asta imi doresc si eu din tot sufletul dar cu o singura conditie,sa nu mai faca greseli copilaresti in aparare si sa profite de orice ocazie de gol pt. a inscrie, cum a facut-o cu Resita de si-a facut jocul mai usor dacat se credea. Imi pare foarte rau ca Marius Curtuius nu poate sa joace , pt. ca era foarte util echipei in acest meci, dar am convingerea ca cei care v-or intra inprimul 11, v-or da totul pe teren pt. un rezultat foarte bun.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button