Baschet

Baschetbalistele arădene merg la Târgu Mureș pentru a-și consolida un loc 7 ce le poate duce departe în acest sezon





Mâine, Univ. Goldiş ICIM Arad are programată ultima deplasare din grupa valorică 7-10 a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Trupa lui Bogdan Bulj este calificată în mare proporție în play-off de pe locu 7, însă pentru siguranţă e nevoie de victorie în jocul de la Târgu Mureş, cu începere de la ora 17,45.

Această poziție în clasament le-ar permite „galben-albastrelor” să evite liderul la zi, Sepsi Sfântu Gheorghe și mai departe lasă lucrurile deschise pentru o prezență în semifinale. „Daţi încredere acestor fete, care nu cred că v-au dezamăgit. Fiţi alături de noi în cele două luni rămase până la finalul sezonului, pentru că avem o misiune de îndeplinit şi o putem îndeplini. Vom surprinde multă lume, iar cu un joc bun şi prin seriozitate putem accede în primele patru echipe ale sezonului. În condiţile în care ne aflăm ar fi o performanţă excepţională, iar acolo se poate întâmpla orice”, spune preşedintele Marcel Urban.

După jocul de mâine din inima Transilvaniei, arădencele mai au de dispiutat două partide pe teren propriu, cu Iaşiul (pe 18 martie, ora 18,30) şi cu Alexandria.

Un comentariu

  1. Indiferent de rezultatul din meciul de la Tg.Mures si de cel de acasa cu Iasi,pentru a ocupa locul 7,ICIM trebuie sa invinga Alexandria in ultima etapa.Asta deoarece este greu de crezut ca Alexandria nu va castiga la Iasi si acasa cu Tg.Mures.Intr-adevar „am salva sezonul nostru”daca am intra in primele 4 echipe.Dar eu sper,ca si in caz contrar,echipa va juca la victorie pana in ultimul meci din grupa 5 – 8 a Play-offului si apoi in noul sezon care va incepe la toamna sa se ridice la nivelul pretentiilor(justificate)suporterilor.Si cred cu tarie ca ar fi in interesul CLUBULUI si a BASCHETULUI ARADEAN sa fie readusa la echipa Moni Brosovszky(am vazut-o ieri evoluand pentru Timisoara intr-un mod incantator dupa o pauza de aproape doi ani si dupa doar 3 saptamani de pregatire). Si va trebui acordata o mare importanta si jucatoarelor tinere(U 22)in viitorul sezon.Sper ca 2 sau chiar 3 dintre junioarele clubului(fetele de la Gloria Arad de U 18 si U 16)sa primeasca sansa reala de a juca in LIga Nationala.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button