UTA Arad

Fanii reacționează în chestiunea stadioanelor: „Există pericolul ca UTA să joace la Cluj, Mediaș sau chiar…Timișoara”





Echipa fanion a Aradului a disputat, luni, la Șiria prima partidă de campionat oficială în afara orașului. În Arad nu există terenuri practicabile la nivelul Campioanei Provinciei, iar Primăria nu dă semne că ar interesa-o prea mult, din moment ce încă nu a demarat lucrările de refacere a gazonului de pe „Motorul”. Asta atrag atenția și fanii „roș-albilor” în comunicatul ce vi-l redăm mai jos semnat Suporter Club UTA, totul încheindu-se cu un avertisment pe care autoritățile locale ar trebui să-l ia în seamă măcar în ceasul al 12-lea:

”Suntem deja spre mijlocul lunii martie și apropiindu-se perioada în care trebuie să se realizeze orice lucrări de gazonare, lucrările de modernizare a stadionului Motorul încă nu au început !

Atunci când Primăria Arad prin viceprimarul Călin Bibarț anunța mutarea echipei noastre pe stadionul Gloria, Suporter Club UTA a avut o poziție tranșantă în care ne-am exprimat scepticismul cu privire la capacitatea administrației locale arădene de a duce la îndeplinire ceea ce a promis. Iată că la nicio lună de la acel moment, în disperare de cauză, clubul UTA a fost nevoit să găsească o altă soluție.

Suntem recunoscători și apreciem eforturile clubului și administrației locale din Șiria pentru crearea celor mai bune condiții pentru desfășurarea meciurilor pe stadionul Otto Greffner, atât pentru sportivi cât și pentru spectatori. Suntem plăcut impresionați de eforturile făcute într-un timp atât de scurt și asta poate servi drept exemplu Primăriei Arad care promite și promite, dar în realitate lucrările se desfășoară foarte încet sau deloc, în aceste condiții existând riscul de a se repeta episoade rușinoase precum cele de la meciurile cu Voluntari sau ASU Politehnica Timișoara.

În tot acest timp, cu UTA desfășurându-și meciurile de pe teren propriu înafara Municipiului, lucrările la Stadionul Francisc Neuman vor fi terminate anul viitor (sperăm!), iar necesara modernizare a stadionului Motorul, în vederea disputării în condiții acceptate de Federație a meciurilor de primă ligă, nu a debutat! Indiferent de momentul bugetar, responsabilii din Primărie trebuiau să pregătească din timp soluțiile administrativ-birocratice pentru a avea siguranța finalizării lucrărilor până la începutul campionatului viitor, când cu toții sperăm că UTA va juca în Liga I.

Ar fi încă o situație cu totul rușinoasă ca arădenii să nu poată vedea după 10 ani, pe viu, meciurile UTA-ei din Liga I. Pericolul ca UTA să joace la Cluj, Mediaș sau chiar…Timișoara există, dacă nu se tratează cu mai multă responsabilitate problema bazelor sportive din Arad unde ar trebui să joace „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.

Această situație pentru noi ar fi de neacceptat, pentru că UTA este a Aradului. Așa cum din punct de vedere sportiv lucrurile merg în direcția bună, tot așa avem pretenția și din partea Primăriei să se achite la timp de sarcinile ce îi revin și să își onoreze promisiunile față de cel mai puternic simbol al orașului nostru.

Nu vom accepta o nouă umilință!”









18 comentarii

  1. ALO !!! Domnule FALCA, de ce oare nu vreti sa va implicati urgent si decat promiteti ,de ce nu demarati lucrarile de la stadionul MOTORUL asa cum v-ati angajat in termenul cel mai scurt pt. ca, a-ti afirmat si prin intermediul tv. ca ,sunteti un OM DE CUVANT si ca ceea ce spuneti si faceti !!! Sper ca ,macar in ceasul al 12 lea SA VA TINETI DE PROMISIUNE si stadionul MOTORUL SA FIE GATA IN VARA !!!

    0
    0
  2. „Nu vom accepta o noua umilinta.” Dar ce veti face? Pana acum ce ati facut, cu toate umilintele de pana acum…? In afara de mutarea aluia de la baze sportive, care nu a schimbat cu nimic lucrurile, nu s-a vazut nicio imbunatatire.

    0
    0
    1. Asteapta si ai da vezi „coabitare”. Tu in schimb da din taste si fi gica contra ca de astia ducem lipsa.

      0
      0
  3. Tehnodomus si CL Arad si Primarul ales – Haloooo.
    Dl. primar intreab-o pe Olguta cum a reusit sa faca stadionul de la Craiova unde au inceput lucrarile dupa ce au inceput la Arad si e aproape de inaugurare si este de trei ori mai mare si mai modern.Sau intreaba-l pe primarul de la Tg.Jiu .Sau pe cei de la Ploiesti.Sa nu mai vorbim de dl.Boc de la Cluj.
    Aici se vede puterea economica a Aradului sub primarul Falca.Aradul nu mai produce nimic,decat forta de munca ieftina pt. multinationale ,lohn pentru italieni in industria usoara si cam atat.In afara de vagoanele lui Blidar pe care nu le cumpara nimeni din tara,nu se mai produce nimic.
    Dar nu-i nimic, HAI UTA – Pentru noi doar UTA conteaza-restul vin si pleaca – UTA ramane mereu a noastra a aradenilor de la Farmaty, Petchowsky , Domide,Brosowski pana la Petre si colegii lui de generatie si cei ce vor veni din urma.
    UTA – UTA – UTA

    0
    0
  4. Oare care naiv ia crezut pe falca si bibart ?!?!?!!? Sunt tare curios ce o sa mai zică indivizii mai sus pomeniți , pe aceasta tema !

    0
    0
  5. Pai, la primarie se tin conferinte de presa regulat. Nu am auzit ca cineva sa intrebe Primarul despre asta. Pentru treburi mult mai marunte, ale Aradului, se aduna oamenii si fac demonstratie. Ia sa vada Falca vreo 3-4 mii de aradeni in fata lui sa vezi cum incepe sa miste. Cred ca e singura solutie, sa fie mobilizate scolile, facultatile, suporterii si…..pe ei !

    0
    0
    1. 3-4 de arădeni? În ce lume trăiești, prietene? La meciuri n-am fost în stare să umplem Motorul și noi avem pretenția să fim o voce puternică, care să fie ascultată, pe bune?

      0
      0
  6. da – uta este a aradului!!! problema este ca – falcă nu este a aradului!!! aradul este condus de un venetic, șmecher mare, care nu pune suflet și nu ține cont de tradițiile aradului. ați greșit grav când ați votat un om care nu este măcar din județ. el ține probabil cu AURUL din Brad.

    0
    0
  7. Pe motoru se face kaufland nu stadion nu va mai agitati falca a mai terminat un teren de fotbal care mai urmeaza

    0
    0
  8. Nu mai acceptam o alta umilință:))) poate de supără falcă și nu mai da bani la fotbal după modelul Vâlcea..Atunci sa vezi umilință! Toți il criticați pe falcă dar cate echipe de liga a doua din Romania fac deplasarea cu avionul, și câte au făcut cantonament în Spania?

    0
    0
      1. Din pacate asta e realitatea , nu avem un sponsor puternic gen Supercom ca la Juventus, Maurer ( care da 10.000 € / lunar la Brasov ) , sau patronul ala de la Sepsi – Dioszegi Laszlo – care dirijeaza tot ce misca in Covasna . Noi traim din proiecte care nu pot fi obtinute decat prin intermediul primariei ( acum ca Ghita decide sau consiliul asa nu o mai stiu )

        0
        0
    1. Cu mentalitatea asta de sluga obedienta, nu ma mir de ce Falca are obraznicia si tupeul sau caracteristic.
      Crede-ma ca la ce deranj putem sa facem, n-o sa ii placa sa primeasca ceva de dulce, meci de meci, mai ales ca mai toate sunt televizate si expunerea e nationala.
      Nu cerem nimic exagerat ci doar sa se tina de primisiuni.
      Daca tie nu iti convine pozitia SCU, plimba ursul.

      0
      0
        1. Ma lasa indiferent ceea ce crezi tu. Daca atat te duce capul sa crezi ca suntem pe felie cu Falca, n-ai decat.
          Tot din astia ca tine ne contestau si cand am luat-o din liga a IV-a, tot din astia ca tine vor latra pe la colturi in anonimat ori de cate ori ceva nu merge in directia dorita insa culmea, mare parte din astia ca voi puneti stampila pe Falca la locale, ca deh „a furat dar a si facut”.
          Suntem cel mult 1000 de oameni care patimim cu adevarat pentru UTA, care am urma-o si in panzele albe. Restul sunteti „colindatori ocazionali” pe la stadion.
          Va aduceti aminte ca sunteti utisti doar in liga 1 si la meciurile importante.

          0
          0
  9. Nu latram, incercam sa vorbim, sper sa ne intelegi. Am spus ca nu cred ca vreti pentru ca deja s-au depasit (din cate stiu) mai multe termene, pentru ca multe din cele promise nu s-au intamplat si in afara de niste comunicate nu am vazut nimic. Iar de aceste comunicate chiar nu stiu cine tine seama.Asa ca e ceva de genul ,,hai sa vorbim nimic dar sa nu zica lumea ca nu am facut nimic”.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button