UTA Academie

Campioana continuă cursa în Cupa României Elite: Poli – UTA 0-1





Pentru a treia oară în acest sezon, roș-albii se impun la Timișoara, contra lui ACS Poli, de data aceasta miza fiind un loc în semifinalele Cupei României Elite (Under 19). Mai mult, arădenii nu au luat nici acum gol, după 0-1 în campionatul Elite și 0-2 în prima rundă a retrurului Ligii a 3-a. Astăzi, scorul a fost tot 1-0, doi dintre jucătorii care au călătorit în această noapte de la Mioveni fiind decisivi.

În prima parte, UTA a fost extrem de agresivă, a ținut sus liniile și a făcut un pressing ce nu le-a permis gazdelor să construiască deloc. Pe finalul mitanului, mai precis în minutul 36, a venit și golul, reușit de fundașul Copaci de la punctul cu var. Stahl a făcut faza de penalty, croșetând mai mulți adversari și fiind oprit doar prin fault în careu. Același Stahl a mai scăpat odată în aceeași manieră, dar în momentul finalizării i-a sărit mingea din gazon.

În partea a doua, lucrurile s-au schimbat. ACS Poli a dominat teritorial și-a împins puțin în corzi adversarul și a avut și două ocazii mari de a egala. La ambele, mingea a atins bara la finalizările lui Andreici și Dincă. Spre final, UTA a apărut din nou periculos în atac dar Țurcanu, Stahl și Toma au ratat ocazii importante de 0-2.

„Au fost două reprize diametral opuse. Prima ne-a aparținut clar nouă, cu multe recuperări departe de partea noastră și un joc combinativ bun. Practic, Poli nici nu s-a apropait de careul nostru. Apoi, după pauză, am cedat puțin inițiativa, am scăpat din două-trei situații grele, dar mai și puteam marca pe contraatac. După raportul ocaziilor de gol, dar și după aspectul general al meciului, calificarea noastră este meritată. Vom încerca să ne apărăm trofeul, urmărind – bineînțeles – creșterea individuală a copiilor noștri, de care astăzi suntem în general mulțumiți”, a menționat Dan Oprescu, antrenor la UTA II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.

Formații:

Poli:  Contra – Hăruț, Filip, Fridrich, Podină – Andreici (min 89 Streini), Pop (min 68 Dincă) – Codrean, Oprea, Popan – Totic

UTA: Mureșan – Lazăr, Iuga, Copaci, Dinculescu – Pop, Brănișteanu – Costin (59 Țurcanu), Toma (90 A. Bodri), Mandache(63 Mandache) – Stahl (85 Mager).

 









3 comentarii

  1. Urari de bine echipei UTA 2, antrenorilor Pacurar si Oprescu si sa mergeti din victorie in victorie dupa meciul cu….Sebisul care a capotat cu 3-1 la Resita !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button