Fotbal feminin

Campionatele de fotbal feminin s-au reluat fără formațiile arădene: Piroș Security s-a poticnit la 20 de kilometri de destinație





În weekend, a început returul și în eșaloanele doi și trei al campionatelor de fotbal feminin. Formațiile arădene au stat pe margine, una dintre ele chiar pe marginea…drumului.  AC Piroș Security a plecat spre Reșița ieri dimineață, dar autocarul s-a defectat la intrarea în localitatea Bocșa și, probabil, derby-ul de podium cu Banat Girls, va fi reprogramat la o altă dată. Liderul Atletic Onix și-a luat punctele cu Vulpițele Galbene și e acum la patru lungimi de undă de elevele lui Gigi Cameniță în Liga 2 Feminin.

Rezultatele primei etape a returului Ligii 2 feminin

Clasament

În schimb, ineuancele au fost de acord cu solicitarea de amânare a primei etape a celor de la Lugas.  Astfel, partida se va disputa pe 26 martie, iar fetele din Țara Zăranului vor debuta duminică, pe terenul celor de la Vasas 2 Femina Odorhei. Antrenorul Cristi Sculici nu va putea conta pe Alice Cociuba, talentatul atacant fiind convocat la naționala Under 18.

Rezultatele primei etape a returului Ligii 1 feminin (seria de Vest)

Clasament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button