Rugby

Rugbiștii arădeni reiau luptele în Divizia A cu restanța de la Buzău: Borș revine sub comanda lui Grindei





Și sportul cu balonul oval arădean iese din amorțeala iernii cu un prim meci oficial pentru CS Universitatea Arad. „Studenții” se deplasează sâmbătă, la Buzău, pentru a da piept cu Stejarul într-o restanţă din runda a 5-a a campionatului Diviziei A. Formația din Crâng e pe 4 în clasament, cu 18 puncte, în timp ce Aradul ce Aradul ocupă locul 6, cu 9 puncte adunate.

Astfel, pentru CS UAV va fi una din ultimele şanse de a emite pretenţii pentru play-off (1-4), iar meciul a fost pregătit în consecință. Rugbiștii arădeni au reluat pregătirile de aproape două luni de zile, au efectuat și un cantonament de o săptămână la Băile Felix și au tot lotul valid pentru meciul de la baza „Constructorilor”. În plus, echipa îl reprimește în sânul ei pe Răzvan Borș, „uvertura” care și-a încercat șansa ca antrenor la Zaragoza, în Spania, dar nu s-a acomodat departe de familie. „Planurile noastre sunt să terminăm în primele patru locuri şi să prindem play-off-ul, încă avem şanse. Ne-am antrenat bine pe plan local, pe sinteticul Şega, am făcut şi pregătire fizică, inclusiv în cantonamentul centralizat de la Felix. Singura noutate e Borş, un jucător care a mai jucat la noi și ne va ajuta enorm în partea a doua a campionatului pe un post cheie, cel de număr 10. Sperăm să îi rezolvăm și actele, până la meciul de sâmbătă, de la Buzău. În rest lotul e acelaşi, nu avem accidentaţi”, a spus Marian Grindei, antrenor și jucător la Clubul Universitatea Arad.

Apoi, în prima etapă a returului, programat pe 25 martie, „studenții” vor primi vizita liderului ligii secunde, CS Năvodari.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button