UTA Arad

Țălnar: „Meci de totul sau nimic cu UTA”





Jucătorii, antrenorii şi oficialii lui FC Braşov aşteaptă cu sufletul la gură o decizie favorabilă a CNSL în cazul Chipciu, de care depinde chiar continuarea activităţii clubului.„Aşteptăm să se dea verdictul la CNSL în cazul Chipciu. În funcţie de acest verdict vom şti ce vom face în continuare, pentru că în cazul unei decizii nefavorabile, cel mai probabil la Braşov se va închide prăvălia. Sperăm într-o decizie favorabilă ţinănd cont de actele depuse la dosar, iar lucrurile vor intra pe un făgaş normal”, a spus Ţălnar.

La conferinţa de presă de astăzi, Cornel Ţălnar a vorbit şi despre importanţa meciului cu „Bătrâna Doamnă”. „Meciul cu UTA este important pentru ambele echipe, un joc de totul sau nimic. O victorie a celor de la UTA le-ar consolida locul 2, iar în cazul în care noi vom câştiga sau meciul se va termina la egalitate, războiul va fi dus până aproape de finalul campionatului. Sper ca băieţii să dea totul să obţină un rezultat favorabil. În funcţie de rezultatul meciului cu UTA vom şti care vor fi şansele noastre în lupta pentru promovare. Ne-a prins bine această pauză, am reuşit să facem şi noi antrenamente aşa cum trebuie. Din ce am văzut la antrenamente, jucătorii sunt decişi să obţină un rezultat bun cu arădenii”, a spus Ţălnar.

Antrenorul stegarilor a mai spus că nu mai doreşte să vorbească despre arbitraje, după tot ce s-a întîmplat în primele etape din 2017. „În ultimele etape au fost multe greşeli de arbitraj, dar nu vreau să mai vorbesc despre aceste lucruri, pentru că nu vreau să-mi fac duşmani în plus. Toată lumea a văzut că noi am avut un penalti neacordat la Călărăşi, la Mioveni, în meciul cu UTA, gazdele au avut un gol perfect valabil, dar anulat, iar la Clinceni, cei de la Sepsi au marcat golul victoriei după un fault în atac şi o poziţie suspectă de offside“, a spus Ţălnar.

Posibil amical cu Dinamo

Cum săptămîna viitoare, doi dintre jucătorii lui FC Braşov, Paul Iacob şi Moldoveanu vor fi plecaţi la loturile U 21, respectiv U 18, Ţălnar ar dori amînarea meciului cu ACS ASU Timişoara. „Vom avea probleme pentru meciul cu Timişoara, ţinînd cont că Paul Iacob şi Robert Moldoveanu vor fi plecaţi la loturi. Vom cere FRF amînarea acestui joc cu cîteva zile, iar dacă meciul cu Timişoara va fi amînat, am putea juca la sfîrşitul săptămînii viitoare un amical cu Dinamo. Am vorbit cu Mutu şi cu Contra şi ei vor să joace cu noi, mai alescă Dinamo va veni în cantonament la Braşov”, a spus Ţălnar.

Sursa: monitorulexpres.ro

9 comentarii

  1. De meciul Brasov- UTA vad ca ai uitat. Apoi la mioveni nu a fost „gol anulat” si s-a dat offside eronat” , apoi ulteior , cind se opeisera s-a marcat.. Sper din suflet sa va bata UTA, ca voi traiti din Chipciu, ce va fi dupa cheltuireA banilor astia…nu se stie. Brasovul are traditie, dar Talnar si Pascu s-au ocupat doar de smecheri, asa l-au terminat si pe Neculaie, satul sa ii adape.

    0
    0
    1. corect dle ion. a uitat si de a doua eliminare care trebuia dictata contra mioveniului. talnar asta e dinamovist si hot. a uitat si de porcaria ce a facut-o uta – ei cand erea la alba iulia, daca imi amintesc bine, antrenorul ionut popa a fost suspendata o buna perioada de timp. mare jigodie de om.

      0
      0
  2. Practic nu ar avea voie sa traga la promovare Brasovul la problemele ce le are ….dar FRF este o institutie mafiotă!

    0
    0
  3. sa le dea uta cat poate, scor mare ar trebui. talnar ar merita o corectie ca aia ce a primit-o anul urmator povestii ce am relatat-o anterior, uta – alba iulia a fost vreo 9-0. lichelele nu merită să fie iertate și ăsta-i lichea mare de tot.

    0
    0
  4. Tantare !!!, sper din tot sufletul sa pleci de la Arad cu coada intre picioare,vrei arbitaj corect, oare ai uitat cum ai castigat in tur !!! o sa va bata UTA. de va suna apa in cap ba tantarule,desfintarea scrie pe spatele vostru !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA., pe ei pe mama lor !!!

    0
    0
  5. Asta-i unul dintre cei mari banditi si cu memorie scurta pe deasupra.Repede a uitat cum a castigat in tur cu acel penalty inventat sau cate meciuri a castigat din penalty si cu superioritate numerica.Sper sa o ia urat de tot la Siria hotu asta.

    0
    0
  6. Sa va spun ca Vasile Dochitan administratorul Brasovului s-ar,,fi,,plans la CCA ca la Calarasi a fost ,,ciupit,,de arbitri si ca UTA a castigat la Mioveni nemeritat si ca asistentul Visan le-a anulat gol valabil Mioveniului si tot acesta nu a sesizat lui R.Dumitru ca Ad.Petre l-a provocat pe Gugu si doar pe argesean l-a eliminat,aradeanul provocator ne fiind pedepsit.Conducerea brasoveana vrea sa fie arbitrata foarte corect la Siria si s-a adresat si Prosport !Foc si para pe UTA e si D-tru Olteanu-presedintele Mioveniului care la FRF si CCA ataca pe liniorul galatean Visan ca le-a anulat gol perfect valabin,desi erau in 10 oameni,fundasii aradeni fiind depasiti de Ayza.Tot oficialul Miovenilor a mentionat ca el a urmarit meciul Clinceni-Sepsi si Hatnagy a marcat cele 2 goluri din offside !Dupa parerea unora cei doi conducatori doresc sa-i faca rau UTA-ei.Vasile Dochitan si Tantarul…creierul Hainei de Blana,nu spun nimic cum BRASOVUL A CASTIGAT IN TUR cu arbitrul Ad.Marginean din Aiud si centralul…,iar UTA cu nagy a pierdut meciul de pomina, dupa minutul 90 !!!!!Deci arbitrii vor fi foarte,,instruiti,,de la realizatorul delegarilor….UTA trebuie sustinuta de fanii aradeni si sa ne ajute cel de Sus sa CASTIGAM MECIUL cu Brasovul ! Hai UTA !Nagy,tu cu cine tii ?

    0
    0
  7. Am vazut pe Cetate meciul Unirea A-Iulia-UTA din ziua Hainei de Blana,,,,,2-0,dar gurile rele ziceau ca UTA a picat in plasa marseviei uniriste si pentru a nu fi anuntata FRF de tentativa de cumparea a unor jucatori albaiuleni de utisti,conducatorii uniristi au cerut aradenilor sa piarda meciul cu 9-0.!!!!Utistii au refuzat acest scor rusinos si au pierdut doar cu 2-0,dupa care albaiuleni au sesizat FRF si au promovat…resitenii !Si eu demascat inscenarea la radio Timisoara lui N.Secosan si lui A.Kassai la FRF.Nu am uitat ce am promis sa aflu unele dedesupturi ale unor meciuri,inclusiv cel de la BV din tur si caut sa inregistrez pe unii arbitrii partasi la acele meciuri……dar poate voi reusii ca sa vedeti cum joaca mafia din fotbal.Sanatate si sa auzim numai de bine cu UTA !Mult succes duminica UTA !

    0
    0
  8. echipa brasovului va avea soarta rapidului, la cate datorii au e imposibil sa evite falimentul..lupta pt locul doi se va da cu sepsi si cu olimpia satu mare, dar nici mioveniul nu a iesit din carti

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button