UTA Arad

UTA s-a gândit la suporteri când a contactat echipele de top în Liga 1 pentru un amical: Discuțiile cu Dinamo au căzut chiar joi





La finalul săptămânii viitoare, „Bătrâna Doamnă” are parte de etapă liberă, după ce Șoimii Pîncota a fost exclusă din campionat încă din luna octombrie a anului trecut. Fiindcă și Liga 1 stă în loc ca urmare a meciului echipei naționale cu Danemarca, utiștii au țintit sus pentru un eventual meci amical.

S-a vorbit cu cei de la Astra, Steaua și Dinamo, însă când s-a ajuns la negocieri asupra locației, totul s-a terminat. „Niciuna dintre echipele de play-off nu a dorit să vină la Arad, iar dacă nu le-am putut oferi suporterilor bucuria să le vadă pe viu, atunci am preferat să nu mai jucăm deloc. Era la un moment dat o variantă să ne vedem cu Dinamo la Brașov, dar am zis nu. Până la urmă, avem și noi jucători accidentați, Petre va fi plecat la lot, pentru juniori e varianta meciurilor la UTA II sau Cupa și campionatul de la Elite, am preferat să ne vedem de antrenamente cu gândul la programul încărcat din săptămânile următoare. Ne așteaptă o altă serie de meciuri foarte grele, cu Luceafărul, Afumați, Sepsi, Juventus și Olimpia Satu Mare. Avem nevoie de fiecare jucător din lot la capacitate maximă, ne concentrăm pe asta”, a spus Laurențiu Roșu la conferința de presă de azi, organizată la „BarFly”.

Câteva minute mai târziu, antrenorul UTA-ei a primit un telefon de la Claudiu Drăgan, directorul sportiv al clublui, care a confirmat încheierea oricăror negocieri cu Dinamo. Din câte se pare, „câinii roșii” vor întâlni în amical chiar pe FC Brașov, adversarul de duminică, de la Șiria și asta pentru că „stegarii” vor să-și amâne meciul cu ASU Poli pe motiv  că Iacob și Moldoveanu sunt plecați la loturile naționale weekendul următor.

Apropo de acest „triunghiular”, despre partida de duminică a vorbit și Florentin Petre, actualul secund al Brașovului, fost fotbalist la UTA și Dinamo.  ,,M-am simţit foarte bine la UTA, chiar dacă am jucat doar câteva luni în returul campionatului ’94-’95. Am fost primit extraordinar la Arad şi pot spune că atunci am avut un ghinion extraordinar, pentru că nu am mai putut recupera handicapul de puncte din prima parte a sezonului, iar în final am retrogradat. Mie, experienţa de la UTA mi-a prins foarte bine şi pot spune că acel retur m-a propulsat apoi ca titular la Dinamo. Cât despre meciul de duminică, tot ce pot spune este că ne-am pregătit bine în această perioadă. Am avut parte şi de terenuri cu iarbă, astfel că mă aştept la Şiria să se vadă un progres în jocul echipei. Îmi doresc din tot sufletul să obţinem un rezultat bun, în primul rând pentru moralul jucătorilor, dar şi pentru a ne menţine în lupta pentru promovare. Avem nevoie de determinare totală, iar jucătorii sunt conştienţi de importanţa acestui meci”, a spus Petre pentru Monitorul Expres.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button