UTA AcademieUTA Arad

Stahl, la primul gol oficial al anului: „Îmi doresc să fiu cu UTA în Liga 1 chiar din acest an”





Progresul lui Albert Stahl a fost evident în ultimul an. Cele două cantonamente prinse în lotul primei echipe i-au adus un plus de forță și disciplină tactică, iar minutele oficiale bifate deja în eșalonul secund, multă încredere.

Azi, mijlocașul de bandă reprofilat atacant de Laurențiu Roșu a marcat primul său gol oficial al anului pentru remiza UTA-ei II în „fieful” liderului eșalonului trei (seria a IV-a), Național Sebiș. „O partidă grea cu echipa de pe primul loc, în care ne-am dorit mult victoria. Personal nu-mi place să pierd, dar nici egalul nu prea îmi place. Cred că am avut o evoluție bună, am dat și gol, păcat că am primit acel gol pe final. O să încerc să joc cât mai bine și pe mai departe la echipa a doua, să acumulez minute și să îmi ajut colegii. Se vede că am prins încredere în noi și acumulăm puncte. Practic, am adunat în trei etape din retur cât tot turul…”, a spus tânărul utist la finalul disputei de la Sebiș.

Stahl susține că e pregătit să revină pe teren oricând și în Liga a 2-a. „Dacă Mister mă solicită la prima echipă voi încerca să-mi fac cât mai bine treaba. Cred că UTA va ajunge în Liga 1 chiar din acest an și îmi doresc să fiu și eu acolo”, a mai punctat arădeanul.

2 comentarii

  1. Mai ,dar ce ia afumat astia de la Afumati pe Olimpia de ia sufocat de tot de nu mai puteau sa respire !!!

    0
    0
  2. Etapă perfectă pentru UTA…Sepsi a pierdut cu Juventus, așa cum m-am așteptat…Olimpia pierde acasă. Dacă batem mâine suntem regi.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button