Gloria LT Cermei

Exemplul cermeianului Nistor pentru executanții de penalty-uri: „Tare, pe centrul porții, e cel mai sigur”





Două dintre echipele arădene ce se bat la promovare au ratat lovituri de la 11 metri în acest weekend și au lăsat pe drum puncte importante. Vineri, la Sebiș, Velici îl cruța pe Barna în derby-ul județean de Liga 3-a, Național Sebiș -UTA II, iar, ieri, Adi Petre l-a remarcat pe Fl. Iacob în UTA – FC Brașov. În fine, tot în „alb-roșu” a ratat și Ghergar de la punctul cu var în Săvârșin – UTA III, dar – în cele din urmă – băieții cu Gaica au luat toate punctele.

Și Lunca Teuz Cermei a beneficiat de o lovitură de pedeapsă la aceat sfârșit de săptămână. În debutul reprizei secunde a partidei de la Tmișoara, cu Poli II, Alex Nistor a marcat pentru un 1-1 ce s-a menținut până la final și a adus un punct important în contul trupei lui Mircea Aslău. „Personal, îmi plac execuțiile sigure, Adică tare și pe centrul porții. Poate m-am uitat prea mult și la penalty-urile pe care le bătea Marius Lăcătuș pe vremea lui…Nu e o rețetă sigură, nu cred că există așa ceva, dar cred că e mai sigur decât să dai pe colț, mai ales dacă nu te antrenezi prea mult la penalty-uri. Eu o fac doar joi sau vineri, depinde când jucăm,  mă bucur că mi-a ieșit cu Poli și am luat un punct prețios, de pe terenul unei echipe ce a contat pe destui fotbaliști de la prima echipă”, consideră mijlocașul central al Cermeiului.

„Închizătorul” formației de pe Teuz mai crede că sâmbătă e ziua primei victorii a Cermeiului din retur: „Întâlnim Pandurii II, o echipă ce afară se prezintă cu mulți juniori și mai puțni jucători de la prima echipă. Avem de răzbunat și insuccesul din tur ce venea după cele trei victorii consecutive ale noastre și ne-a cam dereglat moralul la acea vreme. Ne bazăm pe jocul în creșetere de la prima etapă cu Becicherecul, pe care-l considerăm un accident nefericit”, a mai punctat Nistor.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button